Povezane vesti

Petica Totenhema, gol Luke Milivojevića, Srbin Arnautović srušio Čelzi

Petica Totenhema, gol Luke Milivojevića, Srbin Arnautović srušio Čelzi

Sportski žurnal 09.12.2017
Plavci poraženi prvi put od sredine oktobra kada je bolji bio Kristal Palas, prva pobeda Vest Hema od 30. septembra. Marko Arnautović je svojim prvencem u dresu Čekićara doneo pobedu Vest Hemu u londonskom derbiju sa Čelzijem. Prvi je to trijumf… »
Vest Hem pobedio Čelsi

Vest Hem pobedio Čelsi

Beta 09.12.2017
Fudbaleri Vest Hema pobedili su danas na svom terenu Čelsi sa 1:0 u malom londonskom derbiju 16. kola engleske Premijer lige. Jedini gol na utakmici postigao je Marko Arnautović u šestom minutu, što je bio njegov prvi pogodak u dresu Vest Hema. Ovo je… »
Mojes "namestio" Vest Hem, Arnautović srušio Čelsi!

Mojes "namestio" Vest Hem, Arnautović srušio Čelsi!

Sportske.net 09.12.2017
Četvrti poraz Čelsija. Fudbaleri Vest Hema pobedili su ekipu Čelsija rezultatom 1:0 (1:0) u prvom meču 16. kola Premijer lige. Vest Hem nije mogao da zamisli bolji početak meča, pošto je već u šestom minutu na semaforu stajalo 1:0. Lanzini je… »
Premijer liga: Marko Arnautović srušio Čelsi! (video)

Premijer liga: Marko Arnautović srušio Čelsi! (video)

Hot sport 09.12.2017
Prvo veće iznenađenje kola u Premijer ligi videli smo u londonskom derbiju u kom je Vest Hem savladao Čelsi sa 1:0 (1:0). Reprezentativac Austrije sa srpskim korenima konačno se probudio! Dugo ga nije bilo nigde, niti asistencije, niti gola, a onda je… »
Premijer liga: Srbin udaljio Čelsi od titule (VIDEO)

Premijer liga: Srbin udaljio Čelsi od titule (VIDEO)

Vesti online 09.12.2017
Fudbaleri Čelsija su ostvarili četvrti poraz ove sezone u Premijer ligi pošto su u 16. kolu izgubili u gradskom derbiju od Vest Hema 1:0. Veoma važnu pobedu domaćima je doneo austrijski reprezentativac srpskog porekla Marko Arnautović u šestom… »
Šampion pao: Konačno Vest Hem, svanulo Mojesu: Otpisani Arnautović iznenadio Čelsi

Šampion pao: Konačno Vest Hem, svanulo Mojesu: Otpisani Arnautović iznenadio Čelsi

Sportal blic 09.12.2017
Veliko iznenađenje na startu 16. kola Premijer lige! Vest Hem je na svom terenu srušio Čelsi - 1:0 (1:0). Foto: Tanjug/AP Marko Arnautović Konačno “čekičari”! Prvi put posle 30. septebmra tim iz Londona je pobedio nekoga! Ovoga puta nije pao… »

Vesti dana »