Повезане вести

Николић после Цедевите: Нисам ово заслужио! Разлика је у квалитету играча…

Николић после Цедевите: Нисам ово заслужио! Разлика је у квалитету играча…

Хот спорт 09.12.2017
Тренер кошаркаша Партизана Мирослав Николић истакао је на конференцији за медије после пораза од Цедевите да ову утакмицу не доживљава као кикс, као и да се због звиждука осећа лоше. – За мене лично, овај пораз уопште није кикс… »
Николић после звиждука Гробара: Лоше се осећам, нисам ово заслужио, и ја сам неки Партизановац (видео)

Николић после звиждука Гробара: Лоше се осећам, нисам ово заслужио, и ја сам неки Партизановац (видео)

Спортски журнал 09.12.2017
Тренер Партизана Мирослав Николић рекао је да пораз од Цедевите за њега није кикс и истакао да се осећа лоше због звиждука публике и да мисли да то није заслужио. – За мене лично, овај пораз уопште није кикс. Јесмо слабо играли… »
Како се осећам због прозивки? Лоше! Ја сам партизановац, нисам то заслужио

Како се осећам због прозивки? Лоше! Ја сам партизановац, нисам то заслужио

Моззарт спорт 09.12.2017
"Ја терам играче нон стоп да усавршавају своју игру. Пецарски са 17 година не може да се снађе против овако брзих екипа. А мора и он да поправи одбрану. Да заслужи тренингом минутажу, а не да му неко поклања", прокоментарисао је… »
Мута о повицима публике: "Тешко ми је, нисам то заслужио"

Мута о повицима публике: "Тешко ми је, нисам то заслужио"

Спортске.нет 09.12.2017
"Мута" Николић проговорио је и о повицима из публике, а рекао је да пораз од Цедевите не сматра "киксом". Тренер Партизана Мирослав Николић признао је да не воли да чује скандирања публике "Муто, одлази", а оценио је да пораз од… »

Вести дана »