Povezane vesti
Mišković ne razume optužnicu
Politika 11.12.2017
Negiram krivicu, taj porez ne postoji nigde osim možda u Severnoj Koreji, izjavio je vlasnik „Delte” na početku ponovljenog suđenja protiv 11 optuženih. Ponovljeno suđenje Miroslavu Miškoviću, vlasniku „Delte” i ostalim optuženima za utaju… »
Mišković negirao krivicu
Danas 11.12.2017
Nisam razumeo optužnicu, zato što porez čija se utaja meni stavlja na teret nikada nikome nije obračunat. Ja ne mogu da verujem šta se meni događa u Srbiji i to kao najvećem platiši poreza u zemlji, rekao je danas u Specijalnom sudu vlasnik… »
Suđenje biznismenu: Mišković: Ne mogu da verujem šta doživljavam, ovo krivično delo postoji možda još samo u Severnoj…
Blic 11.12.2017
Ponovljeno suđenje biznismenu Miroslavu Miškoviću zbog podstrekivanja sina Marka na utaju 320 miliona dinara poreza počelo je u 14.30 sati danas u Beogradu. Mišković je došao u sud na uvodno ročište na kome su svi okrivljeni dužni da se izjasne… »
Vesti dana »

Blic: Pripadnik VS osuđen na 12 godina zatvora zbog sudara kod Raške u kom je stradalo pet osoba
Beta pre 5 minutajoš 25 povezanih

Počela prijava za besplatne udžbenike osnovnih škola za određene kategorije učenika
Niške vesti pre 39 minutajoš 14 povezanih

Napeto u Bloku 4: Investitor doveo privatno obezbeđenje, došlo do guranja sa stanarima
NIN pre 1 satjoš 12 povezanih

"Petorica su me tukla, razbili su mi glavu": Napadnut student čiji je otac general penzionisan zbog blokada
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih

Orion telekom ukinuo N1 iz ponude, korisnike obavestili pola sata pre prekida programa
Luftika pre 5 minutajoš 11 povezanih