Povezane vesti
Mišković ne razume optužnicu
Politika 11.12.2017
Negiram krivicu, taj porez ne postoji nigde osim možda u Severnoj Koreji, izjavio je vlasnik „Delte” na početku ponovljenog suđenja protiv 11 optuženih. Ponovljeno suđenje Miroslavu Miškoviću, vlasniku „Delte” i ostalim optuženima za utaju poreza i… »
Mišković negirao krivicu
Danas 11.12.2017
Nisam razumeo optužnicu, zato što porez čija se utaja meni stavlja na teret nikada nikome nije obračunat. Ja ne mogu da verujem šta se meni događa u Srbiji i to kao najvećem platiši poreza u zemlji, rekao je danas u Specijalnom sudu vlasnik kompanije… »
Suđenje biznismenu: Mišković: Ne mogu da verujem šta doživljavam, ovo krivično delo postoji možda još samo u Severnoj Koreji…
Blic 11.12.2017
Ponovljeno suđenje biznismenu Miroslavu Miškoviću zbog podstrekivanja sina Marka na utaju 320 miliona dinara poreza počelo je u 14.30 sati danas u Beogradu. Mišković je došao u sud na uvodno ročište na kome su svi okrivljeni dužni da se izjasne o… »
Vesti dana »

Upozorenje na pljuskove, grmljavinu i lokalni grad u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 26 povezanih

Rale u centru skandala došao na groblje: Na pomenu Saši Popoviću pojavio se sa njim, svi u neverici, odmah za pokoj duše popio rakiju
Kurir pre 3 minutajoš 20 povezanih

Srbija na Evrobasketu: Teška pobeda nad Portugalom, povreda Bogdanovića i izazovi pred meč sa Letonijom
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 71 povezana

Novak Đoković se plasirao u osminu finala US Opena posle borbe sa Kameronom Norijem, dok razmatra budućnost i sanja o tenisu
Naslovi.ai pre 43 minutajoš 77 povezanih