Povezane vesti

Oštra polemika o vojsci i topljenju tenkova

Politika 12.12.2017
Deo vremena poslanici su potrošili i na polemiku o tome ko može nekoga da nazove lopovom. Nastavak rasprave o paketu finansijskih zakona, među kojima je i budžet, poslanici Skupštine Srbije i danas su iskoristili za međusobne obračune, a… »

Skupština završila rad, raspravu o amandmanima nastavlja sutra

Novi magazin 12.12.2017
Skupština Srbije završila je večeras rad, a poslanici će raspravu o amandmanima na izmene i dopune zakona o budžetskom sistemu nastaviti sutra u 10 sati. Poslanici su razmotrili 208 amandmana, a posle tog zakona na redu je rasprava o amandmanima na… »

Skupština završila rad, i sutra o amandmanima

RTV 12.12.2017
BEOGRAD - Skupština Srbije završila je večeras rad, a raspravu o amandmanima na izmene Zakona o budžetskom sistemu nastaviće sutra. Poslanici će sutra treći dan raspravljati o amandmanima, a večeras su razmotrili 207 amandmana na izmene Zakona o… »

Polemika o vojsci, Martinović i Milojičić o tome radi li Šutanovac u "Jugoimportu"

RTS 12.12.2017
Skupština Srbije završila je večeras rad, a raspravu o amandmanima na izmene Zakona o budžetskom sistemu nastaviće sutra. Današnju sednicu obeležilo je javljanje poslanika po povredama Poslovnika, pa su tako predsedavajućem merili koliko je kome… »

Milojičić: Dajte dokaze da Šutanovac radi u Jugoimportu

Danas 12.12.2017
Aleksandar Martinović, šef poslaničke grupe SNS, tokom rasprave o amandmanima na budžet za narednu godinu, rekao je da je nekadašnji ministar odbrane, a danas predsednik DS Dragan Šutanovac zaposlen u Jugoimportu SDPR, iako se predstavlja kao žrtva… »

Amandmanima nigde kraja, vremena sve manje Šešelj žestoko otvorio sednicu o budžetu: Da se ovo desilo našim precima, vlast…

Kurir 12.12.2017
BEOGRAD - Skupština Srbije nastavila je danas raspravu o amandmanima na izmene Zakona o budžetskom sistemu, a na dnevnom redu su amandmani na predloženi budžet za 2018. godinu. Poslanici su početak rada iskoristili da postave pitanja Vladi Srbije… »

Skupština: Gde radi Šutanovac?

Mondo 12.12.2017
Opet burno u Skupštini. Glavna tema danas gde radi lider DS i šta je radio dok je bio ministar odbrane... Rasprava u Skupštini Srbije o amandmanima na izmene i dopune Zakona o budžetskom sistemu danas je obeležila oštra polemika poslanika Srpske… »

Poslanica SNS urlala iz sveg glasa: Sram vas bilo, mi nismo lopovi!

Vesti online 12.12.2017
Skupština Srbije nastavila je danas raspravu o amandmanima na izmene Zakona o budžetskom sistemu, a iako su na dnevnom redu su amandmani na predloženi budžet za 2018. godinu, poslanici raspravljaju o svemu sem o temi. Tako je i današnja sednica… »

Poslanici predsedavajućem merili kome je dao duže vreme

B92 12.12.2017
Beograd -- U Skupštini Srbije nastavak rasprave o amandmanima na izmene Zakona o budžetskom sistemu danas je obeležilo javljanje poslanika po povredama Poslovnika. Poslanici su tako predsedavajućem merili koliko je kome dao minuta za postavljanje… »

Poslanici pitali i za Dinkića

B92 12.12.2017
Beograd -- Poslanici Skupštine Srbije postavljali pitanja izvršnoj vlasti i predstavnicima državnih organa. Interesovao ih Mlađan Dinkić, tender za nabavku "škodi"... Šef poslaničke grupe SRS Vojislav Šešelj kaže da Skupština upada u sve veće… »

Nastavljena sednica, poslanici o Dinkiću, pretnjama smrću poslanici, Vaciću, ko je koliko sekundi imao reč...

Blic 12.12.2017
U Skupštini Srbije nastavak rasprave o amandmanima na izmene Zakona o budžetskom sistemu danas je obeležilo javljanje poslanika po povredama Poslovnika, pa su tako predsedavajućem merili koliko je kome dao minuta za postavljanje poslaničkih pitanja… »

Skupština Srbije danas nastavlja sednicu raspravom o amandmanima

Gde investirati 12.12.2017
Skupština Srbije nastaviće danas plenarnu sednicu razmatranjem amandmana na predložene izmene i dopune Zakona o budžetskom sistemu, kao i na Predlog zakona o budžetu za 2018. godinu. Na dnevnom redu sednice koja je počela 6. decembra, nalaze se… »

Skupština Srbije nastavila sednicu raspravom o amandmanima

B92 12.12.2017
Beograd -- Skupština Srbije nastavila plenarnu sednicu razmatranjem amandmana na predložene izmene i dopune Zakona o budžetskom sistemu. Osim toga, razmatraće se Predlog zakona o budžetu za 2018. godinu. Poslanici početak rada koriste da postave… »

(Video) Žestok okršaj usred rasprave o budžetu, ovakvu dreku još niste čuli Poslanica SNS urlala iz sveg glasa: Sram vas…

Kurir 12.12.2017
BEOGRAD - Skupština Srbije nastavila je danas raspravu o amandmanima na izmene Zakona o budžetskom sistemu, a iako su na dnevnom redu su amandmani na predloženi budžet za 2018. godinu, poslanici raspravljaju o svemu sem o temi. Tako je i današnja… »

"Niko da saopšti ratarima, odreknite se sredstava"

B92 12.12.2017
Budžet za poljopriredu u 2018. biće 44,1 milijardu dinara. On jeste realno veći u odnosu na ovu i 2016, ali je, dodaje Ševarlić, manji nego 2013. i 2014. Poslanik iz poslaničkog kluba Dveri Miladin Ševarlić pozvao je Vladu i političke partije u… »

Štopovali vreme U Skupštini: Šarović vs Arsić! Planula polemika o minutima, sekundama i žigosanju!

Kurir 12.12.2017
BEOGRAD - U Skupštini Srbije nastavak rasprave o amandmanima na izmene Zakona o budžetskom sistemu danas je obeležilo javljanje poslanika po povredama Poslovnika, pa su tako predsedavajućem merili koliko je kome dao minuta za postavljanje poslaničkih… »

Poslanici o pretnjama smrću, Dinkiću, "škodama"...

RTS 12.12.2017
Poslanici Skupštine Srbije postavljali su pitanja izvršnoj vlasti i predstavnicima državnih organa, a interesovalo ih je da li je Mlađan Dinkić još uvek u Komitetu za saradnju sa UAE, kada će biti donet novi Poslovnik o radu skupštine, zašto je… »

Skupština Srbije nastavila sednicu na kojoj će raspravljati o amandmanima

Novi magazin 12.12.2017
Skupština Srbije nastavila je danas sednicu na kojoj će razmatrati amandmane na predložene izmene i dopune Zakona o budžetskom sistemu, kao i na Predlog zakona o budžetu za 2018. godinu. Poslanici početak rada koriste da postave pitanja, što im je… »

Skupština Srbije danas nastavlja sednicu raspravom o amandmanima

Beta 12.12.2017
Skupština Srbije nastaviće danas plenarnu sednicu razmatranjem amandmana na predložene izmene i dopune Zakona o budžetskom sistemu, kao i na Predlog zakona o budžetu za 2018. godinu. Na dnevnom redu sednice koja je počela 6. decembra, nalaze se… »

Skupština danas nastavlja o amandmanima

Danas 12.12.2017
Skupština Srbije nastavlja danas u 10 sati razmatranje više od 2.300 amandmana na niz predloženih zakona, među kojima je i Predlog zakona o budžetu za 2018. godinu. Posle jučerašnje vrlo burne debate koja je otvorena raspravom o 34 amandmana… »

Skupština završila rad, sutra takođe o amandmanima

Blic 11.12.2017
Skupština Srbije završila je rad, a sutra će nastaviti raspravu o amandmanima na više finansijskih zakona, među kojima je i 919 amandmana na Predlog budžeta za 2018. godinu. Na zakonske predloge koje razmatra parlament, među kojima je i budžet za… »

Vesti dana »