Povezane vesti
Horor na Dravi: Umesto ribe upecao ljudsku glavu
BK TV 12.12.2017
Ivica K. iz Pitomače nije mogao da veruje kada je iz reke Drave umesto ribe izvukao ljudsku glavu! Iskusni ribar kaže da je osetio da mu se udica zakačila za nešto. Prvo je mislio da je panj, ali je onda usledio šok od kog i dalje ne može da se oporavi… »
Pecanje iz horor filma: Ivica umesto ribe iz Drave izvukao ljudsku glavu!
Telegraf 12.12.2017
- Udica mi se zakačila za nešto. Mislio sam da je panj, ali sam uspeo lagano da izvučem najlon. Povukao sam rukom i iz vode izvadio ljudsku lobanju - priča Ivica K. iz Pitomače. Ribar Ivica K. iz Pitomače u Hrvatskoj nije mogao da veruje kada je iz Drave… »
Ivica umesto ribe upecao ljudsku glavu!
Alo 12.12.2017
Umesto ribe, iz reke je izvadio ljudsku glavu! Ivica K. iz Pitomače nije mogao da veruje kada je iz reke Drave umesto ribe izvukao ljudsku glavu! Iskusni ribar kaže da je osetio da mu se udica zakačila za nešto. Prvo je mislio da je panj, ali je onda… »
Vesti dana »

Upozorenje na toplotni talas i veliki požar u Kladovu uz visoke temperature u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih

U Fijatovoj fabrici u Kragujevcu biće zaposleno 800 radnika iz Nepala i Maroka, dolaze i radnici iz Maroka na obuku
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 16 povezanih

Razorni požari u Crnoj Gori i Kladovu: intenzivna borba vatrogasaca, međunarodna pomoć i političke mere
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 75 povezanih

SAD i Kina produžile trgovinsko primirje i odložile carine na 90 dana
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 24 povezane