Povezane vesti
Horor na Dravi: Umesto ribe upecao ljudsku glavu
BK TV 12.12.2017
Ivica K. iz Pitomače nije mogao da veruje kada je iz reke Drave umesto ribe izvukao ljudsku glavu! Iskusni ribar kaže da je osetio da mu se udica zakačila za nešto. Prvo je mislio da je panj, ali je onda usledio šok od kog i dalje ne može da se oporavi… »
Pecanje iz horor filma: Ivica umesto ribe iz Drave izvukao ljudsku glavu!
Telegraf 12.12.2017
- Udica mi se zakačila za nešto. Mislio sam da je panj, ali sam uspeo lagano da izvučem najlon. Povukao sam rukom i iz vode izvadio ljudsku lobanju - priča Ivica K. iz Pitomače. Ribar Ivica K. iz Pitomače u Hrvatskoj nije mogao da veruje kada je iz Drave… »
Ivica umesto ribe upecao ljudsku glavu!
Alo 12.12.2017
Umesto ribe, iz reke je izvadio ljudsku glavu! Ivica K. iz Pitomače nije mogao da veruje kada je iz reke Drave umesto ribe izvukao ljudsku glavu! Iskusni ribar kaže da je osetio da mu se udica zakačila za nešto. Prvo je mislio da je panj, ali je onda… »
Vesti dana »
Aktuelni požari širom Srbije: Najteže u Deliblatskoj peščari i Ibarskoj klisuri
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 61 povezana
Akcija UKP i SAJ kod Smedereva: Otkrivena laboratorija sa pola tone marihuane, šestoro uhapšeno (video)
Euronews pre 1 satjoš 39 povezanih
Politikolog Đokić: Dolazak Zelenskog nije zaokret Srbije, već još jedan potez u politici balansiranja
Mašina pre 2 satajoš 26 povezanih
Šta će biti u Nišu nakon najave odlaska "rajanera"? Oglasio se menadžment aerodroma "Konstantin Veliki"
Dnevnik pre 44 minutajoš 40 povezanih
Evrodizel skuplji za dinar, Vlada produžila smanjenje akciza na gorivo
Naslovi.ai pre 2 satajoš 29 povezanih