Povezane vesti

Uručene nagrade „Najevropljanin”

Politika 12.12.2017
Svečanost povodom dodele priznanja „Najevropljanin” za 2016-17. godinu priređena je u Skupštini grada. Ovo osamnaesto evropsko veče projekat je Prve evropske kuće u Beogradu, koja i dodeljuje nagradu, a realizuje se zajedno sa Evropskim pokretom… »

Milutin Folić dobio nagradu Najevropljanin

Blic 12.12.2017
Glavni gradski urbanista Milutin Folić na svečanosti „Evropsko veče u Beogradu”, koja je upriličena u zdanju Starog dvora, dobio je nagradu Najevropljanin koju dodeljuje Prva evropska kuća u Beogradu. Folić je ovo priznanje dobio za oblast… »

Oda Palmi, najvećem Evropljaninu u Srbiji

Noizz 12.12.2017
Pošto je predsednik opštine Jagodina Dragan Marković Palma dobio nagradu Najevropljanin za 2017. godinu, koju mu je dodelila Prva evropska kuća u Beogradu, društvene mreže su kao i obično briljirale. Nagrada se dodeljuje u okviru Evropske večeri u… »

Veliko priznanje: Gradski urbanista Folić dobitnik nagrade Najevropljanin

Telegraf 12.12.2017
Folić je ovo priznanje dobio za oblast metropolitenskog urbanizma. Glavni gradski urbanista Milutin Folić, na svečanosti „Evropsko veče u Beogradu”, koja je upriličena u zdanju Starog dvora, dobio je nagradu Najvropljanin koju dodeljuje Prva… »

Dodeljene nagrade za "Najevropljanina": Među dobitnicima Palma, Folić, Čadež

Telegraf 12.12.2017
U ime dobitnika nagrade obratio se Marković, koji je istakao da ovo priznanje koje se dodeljuje već 18 godina predstavlja satisfakciju ne samo dobitnicima, već svakom pojedincu koji se bori za ulazak Srbije u EU i poštovanje evropskih vrednosti, ali i… »

Vesti dana »

Dabl-dabl Jokića u pobedi Denvera (VIDEO)

Beta pre 2 satajoš 19 povezanih

Počela druga runda dijaloga o izbornim uslovima

RTV pre 1 satjoš 14 povezanih

Vučić sa delegacijom Evropskog parlamenta

RTS pre 29 minutajoš 9 povezanih

Venecija: Borba sa talasima od metar i po

BBC News pre 24 minutajoš 10 povezanih