Povezane vesti

Orić oslobođen na osnovu nepostojećeg iskaza

Politika 12.12.2017
Tužilaštvo BiH bi, prenose mediji, moglo tražiti ukidanje presude ratnom komandantu Armije RBiH za ubistvo tri srpska zarobljenika. Od našeg dopisnika Sarajevo – Odmah nakon što je na internet stranici Suda BiH objavljen pisani otpravak… »

Dodik: Sud i Tužilaštvo BiH vještačke institucije

Slobodna Evropa 12.12.2017
Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ponovio je u utorak da su Sud i Tužilaštvo BiH vještačke institucije, koje su stvorene da bi sudile Srbima i Republici Srpskoj. Komentarišući najavu da bi Tužilaštvo BiH moglo da zatraži ukidanje… »

Dodik: Sud i Tužilaštvo BiH veštačke institucije, stvorene da bi sudile RS i Srbima

Novi magazin 12.12.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ponovio je danas da su Sud i Tužilaštvo BiH veštačke institucije, koje su stvorene da bi sudile Srbima i Republici Srpskoj. Komentarišući najavu da bi Tužilaštvo BiH moglo da zatraži ukidanje… »

Dodik: Sud i Tužilaštvo BiH veštačke institucije, stvorene da bi sudile RS i Srbima

Politika 12.12.2017
BANjALUKA - Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik ponovio je da su Sud i Tužilaštvo BiH veštačke institucije, koje su stvorene da bi sudile Srbima i Republici Srpskoj. Komentarišući najavu da bi Tužilaštvo BiH moglo da zatraži ukidanje… »

Dodik: Ogromno nepoverenje Srba prema Sudu i Tužilaštvu BiH

Blic 12.12.2017
Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, izjavio je da je nepoverenje Srba prema Sudu i Tužilaštvu BiH ogromno jer su to veštačke institucije napravljene da bi sudile Srpskoj i Srbima. Komentarišući najavu da bi Tužilaštvo BiH moglo da zatraži… »

Temelji se na nepostojećim dokazima: Tužilaštvo BiH tražiće ukidanje presude Naseru Oriću

Blic 11.12.2017
Tužilaštvo BiH tražiće da bude ukinuta oslobađajuća presuda Naseru Oriću, jer se temelji na nepostojećim dokazima. Jedan te isti dokaz tretiran je različito u objavi presude i u pisanom otpravku koji je danas zvanično objavljen na internet… »

Vesti dana »