Povezane vesti

Hag odlučio: Frenki Simatović pušten na privremenu slobodu!

Srbija danas 12.12.2017
Simatović će na privremenoj slobodi u Srbiji ostati do 19. januara. Međunarodni sud u Hagu pustio je na privremenu slobodu bivšeg operativca Službe državne bezbednosti (SDB) Srbije Franka Simatovića-Frenkija, kome sudi po optužnici za ratne… »

Haški sud pustio Simatovića na privremenu slobodu

Slobodna Evropa 12.12.2017
Međunarodni sud u Hagu pustio je na privremenu slobodu bivšeg operativca Službe državne bezbednosti (SDB) Srbije Franka Simatovića-Frenkija, kome sudi po optužnici za ratne zločine u Hrvatskoj i BiH od 1991. do 1995. godine. Kako je danas saopštio… »

Hag: Simatović na privremenoj slobodi do 19. januara

Al Jazeera 12.12.2017
Proces Stanišiću i Simatoviću posljednji je u kojem će sudije utvrđivati jesu li bivši zvaničnici Srbije krivi za ratne zločine u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. Haški tribunal pustio je na privremenu slobodu bivšeg operativca Službe državne… »

Haški sud pustio Simatovića na privremenu slobodu

N1 Info 12.12.2017
Međunarodni sud u Hagu pustio je na privremenu slobodu bivšeg operativca Službe državne bezbednosti (SDB) Srbije Franka Simatovića-Frenkija, kome se sudi po optužnici za ratne zločine u Hrvatskoj i BiH, 1991-95. godine. Kako je saopštio taj sud… »

Hag: Frenki pušten na privremenu slobodu

Mondo 12.12.2017
Međunarodni sud u Hagu pustio je na privremenu slobodu bivšeg operativca Službe državne bezbednosti Srbije Franka Simatovića-Frenkija. Foto: youtube/screenshot Jovica Stanišić i Franko Simatović Njemu se sudi po optužnici za ratne zločine u… »

Hag odlučio: Frenki pušten na privremenu slobodu

Telegraf 12.12.2017
Stanišićeva odbrana ranije je zatražila da on u Beogradu ostane do kraja dokaznog postupka. Međunarodni sud u Hagu pustio je na privremenu slobodu bivšeg operativca Službe državne bezbednosti Srbije Framka Simatovića-Frenkija. Frenki Stamatović… »

Tužioci traže ubrzavanje haškog procesa Stanišiću i Simatoviću

Slobodna Evropa 12.12.2017
Na ponovljenom haškom procesu bivšim čelnicima Službe državne bezbednosti Srbije (SDB) Jovici Stanišiću i Franku Simatoviću-Frenkiju, optuženim za ratne zločine u Hrvatskoj i BiH, u utorak je nastupila praznična pauza, a suđenje će se… »

Vesti dana »