Повезане вести
Младић песницом ударио контролора
Политика 13.12.2017
М. Адамовић, радник „Бус плуса”, од силине удара пао на бетон, почео јако да крвари и губи свест. – У помоћ повређеном прискочиле колеге после чега му је указана лекарска помоћ. Контролору „Бус плуса” М. Адамовићу повређена је… »
Исповест претученог контролора после изласка из болнице: Нисам ни слутио шта ће се десити, ударио ме песницом јер сам му…
Телеграф 13.12.2017
- Тај дечко ми није ни у једном тренутку запретио, нити је показивао знаке агресије - присећа се нападнути контролор. Контролор Бусплуса Адамовић, који је данас брутално ударен на изласку из аутобуса број 18, после збрињавања… »
Путник нанео тешке повреде контролору БусПлуса
Н1 Инфо 13.12.2017
Контролор БусПлуса М. А. задобио је тешке повреде главе у нападу који се догодио на линији 18, на стајалишту СЦ Еко у насељу Браће Јерковић. Како наводи Апекс, контролору је на Војномедицинској академији констатован тежак прелом… »
Крвава сцена на стајалишту у Београду: Контролора напао путник, па пао и ударио главом у бетон!
Курир 13.12.2017
Ово је 21. напад на контролоре ове године, који је захтевао интервенцију полиције и Хитне помоћи. Контролор је путника, без уредне возне исправе, замолио да напусти возило. Револтиран путник је, приликом изласка, свом снагом… »
Вести дана »

Уживо почела "Задруга - Елита 9" Изненађење: Ушао асмин дурџић, па Мина Врбашки и Терза! Миљана напала Алибабу, Анђело пресадио косу (видео)
Блиц пре 8 минутајош 3 повезане

Страшно! Камере уснимиле задњицу Маје Маринковић, у ово је уградила 840 кубила силикона: Сада је скроз чудно
Телеграф пре 1 сатјош 3 повезане