Povezane vesti
Tereza Mej ponižena kao nikad: Udarac na britansku vladu može ugroziti i Bregzit!
Pravda 14.12.2017
Planove britanske premijerke Tereze Mej da prekine odnose sa Evropskom unijom zakomplikovalo je glasanje u britanskom parlamentu, kada su poslanici tesnom većinom omogućili ovom telu da ima poslednju reč u bilo kakvom sporazumu sa Unijom. Siniša… »
Tereza Mej izgubila ključno glasanje o bregzitu: Britanski parlament blokirao premijerku!
Kurir 14.12.2017
Za uključivanje parlamenta u proces Bregzita glasalo je 309 poslanika Donjeg doma, dok je 305 bilo protiv. Nekoliko poslanika iz vladajuće Konzervativne partije premijerke Mej, podržalo je opoziciju u insistiranju da bilo kakav dogovor sa EU zahteva… »
Poslanici mogu da odbace sporazum Britanije sa EU
Danas 13.12.2017
Parlament Velike Britanije večeras je tesnom većinom izglasao amandman na Zakon o Bregzitu, kojim je Vladi oduzeto pravo da sama odluči kakav će biti konačan dogovor sa EU oko uslova napuštanja evropske zajednice. Amandmanom je predviđeno da Parlament… »
Vesti dana »
Dijana Hrka: Malaksala sam, pristaću na infuziju ako mi ne bude dobro, ali ne odustajem od štrajka glađu
NIN pre 19 minutajoš 87 povezanih
Kada se vraća Džordan Nvora? Obradović obradovao navijače pred Monako, blizu je
Mondo pre 49 minutajoš 34 povezane
Filip Kostić nikad otvoreniji: „Za mene je dres reprezentacije uvek bio nešto posebno!“
Hot sport pre 1 satjoš 37 povezanih