Povezane vesti

Pronađeno telo jednog od mladića koji su juče upali u reku Miljacku

Telegraf 14.12.2017
Telo je oko 11:15 sati primetio Nermin Trnčić, vlasnik parcele kod koje se telo zaustavilo, pa je obavestio policiju. U reci Bosni u regionu Čekrčića u Visokom je pronađeno beživotno telo. Potvrđeno je da se radi o telu 24-godišnjeg Irhana Foče… »

(Video) Potraga se nastavlja: Irhan pronađen u reci Bosni, a za Aldinom se i dalje traga

Kurir 14.12.2017
Potraga za Aldinom Mulićem se nastavlja i biće proširena od Visokog prema Zenici i to na levoj i desnoj obali. Telo u Visokom je oko 11.15 sati primetio Nermin Trnčić, vlasnik parcele kod koje se telo zaustavilo, pa je obavestio policiju. Podsećamo… »

Tragičan kraj potrage: Iz reke izvučeno telo mladića

BK TV 14.12.2017
Meštani su danas oko 11:15 časova u reci Bosni u regionu Čekrčića u Visokom pronašli telo mladića. Telo je prvi primetio Nermin Trnčić, vlasnik parcele kod koje se telo zaustavilo, pa je obavestio policiju. Telo je izvučeno iz reke i poslato na… »

U reci Bosni kod Visokog pronađeno telo jednog od nestalih mladića iz Sarajeva

Blic 14.12.2017
Beživotno telo, koje je danas pronađeno u reci Bosni kod Visokog je identifikovano i radi se o Irhanu Foči, zvanom Nane (24), konobaru koji se utopio nakon što je skočio u Miljacku u sarajevskom naselju Malta da pokuša spasiti Aldina Mulića (28) za… »

Velika potraga za mladićima: Jedan nađen mrtav

Mondo 14.12.2017
U reci Bosni u Visokom pronađeno je jedno beživotno telo, a reč je o lešu jednog od dvojice mladića koji su upali u Miljacku u Sarajevu, a za kojima je u toku intenzivna potraga. Foto: Printscreen/YouTube Naležni organi utvrdili su da se radi o… »

Pronađeno telo u Bosni, sumnja se da je mladić koji je upao u Miljacku

Alo 14.12.2017
Telo je oko 11:15 sati primetio Nermin Trnčić, vlasnik parcele kod koje se telo zaustavilo. U reci Bosni u regionu Čekrčića u Visokom je pronađeno beživotno telo. Sumnja se da je reč o telu jednog od mladića koji su u ranim jutarnjim satima u… »

Ceo grad na nogama: I dalje traje potraga za muškarcima koji su upali u Miljacku

BK TV 14.12.2017
Strašno! Potraga za nestalim Aldinom Mulićem i Irhanom Fočom koji su u noći utorak na sredu upali u Miljacku intenzivirana je od ranih jutarnjih sati, a u nju će biti uključeno više od 400 ljudi. Danas se nastavlja pretraga korita reke Miljacke… »

(Video) Upali u nabujalu miljacku: Nastavlja se potraga za nestalim mladićima u Sarajevu! U akciju spasavanja uključeno 400…

Kurir 14.12.2017
U akciju detaljnog "češljanja" korita Miljacke od Dolac-Malte pa sve do Visokog uključiće se čak više od 400 ljudi. Juče je 100 pripadnika FUCZ, GSS, Civilne zaštite pretražuje korito reke Miljacke kako bi pronašli tela dva mladića koji su u… »

Upali u nabujalu Miljacku: Nastavlja se detaljna potraga za dvojicom nestalih mladića

Blic 14.12.2017
U Sarajevu je jutros nastavljena potraga za dvojicom mladića koji su juče u ranim jutarnjim satima upali u reku Miljacku, nakon čega im se gubi svaki trag. U akciju detaljnog "češljanja" korita Miljacke od Dolac-Malte pa sve do Visokog uključiće se… »

Potraga za nestalim mladićima koji su upali u reku bez rezultata, nastavak sutra

Blic 13.12.2017
Akcija potrage za dve osobe koje su u toku prethodne noći pale u reku Miljacku na Dolac Malti, opština Novo Sarajevo, nažalost, dosada nije dala rezultate, te će biti nastavljena sutra, saopšteno je iz Operativnog centra Federalne uprave civilne… »

Vesti dana »