Povezane vesti

Samsung i Amazon Prime Video donose HDR10+ sadržaj

PC Press 14.12.2017
Kompanija Samsung Electronics, u saradnji sa Amazon Prime Video, najavila je da je celokupna Prime Video HDR videoteka sada dostupna u HDR10+ standardu. Reč je o novom otvorenom standardu koji koristi dinamičke metapodatke kako bi doprineo poboljšanom… »

Kupujete TV - birajte onaj sa novim sistemom!

Mondo 14.12.2017
Od sada i u Srbiji imate mogućnost praćena najkvalitetnijeg TV sadržaja putem striming servisa koji podržava HDR i HDR10+ standarde! Prime Video je prva streaming TV usluga koja je dostupna i u Srbiji, a koja će koristiti HDR10+, sad dostupan u celoj… »

Samsung i Amazon Prime Video prvi donose HDR10+ sadržaj

Benchmark 14.12.2017
Saopštenje za javnost Kompanija Samsung Electronics i Amazon Prime Video najavili su da je čitava Prime Video HDR videoteka sada dostupna u HDR10+ standardu. Reč je o novom otvorenom standardu koji koristi dinamičke metapodatke kako bi doprineo… »

Samsung i Amazon Prime Video prvi pokrenuli sadržaj HDR10+

IT svet 14.12.2017
Kompanija Samsung Electronics i Amazon Prime Video najavili su da je čitava Prime Video HDR videoteka sada dostupna u HDR10+ standardu. Reč je o novom otvorenom standardu koji koristi dinamičke metapodatke kako bi doprineo poboljšanom kontrastu i… »

Vesti dana »