Povezane vesti

Dačić: Kosovo je naš Jerusalim

B92 14.12.2017
Beograd -- Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio da Srbija i Izrael imaju prijateljske odnose sa bogatom tradicijom i dodao da je Kosovo srpski Jerusalim. Dačić je, na konferenciji povodom 25. godišnjice uspostavljanja diplomatskih odnosa… »

Dačić: Kosovo je srpski Jerusalim

Blic 14.12.2017
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas u Beogradu da je Kosovo srpski Jerusalim i da je prekid diplomatskih odnosa sa Izraelom u vrijeme bivše Jugoslavije bila greška. Dačić je istakao da Srbija izuzetno ceni principijelan… »

Dačić: Pitanje Jerusalima neće imati reakciju Srbije

Večernje novosti 14.12.2017
Odnosi Srbije i Izraela danas su na dobrom koloseku, uz sve veću ekonomsku razmenu i sve više izraelskih investicija u Srbiji. Odnosi Srbije i Izraela danas su na dobrom koloseku, uz sve veću ekonomsku razmenu i sve više izraelskih investicija u… »

Obeleženo 25 godina diplomatskih odnosa sa Izraelom

Danas 14.12.2017
Srbija i Izrael imaju sve razvijenije političke i ekonomske odnose, ocenili su danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić i ambasadorka Izraela Alona Fišer Kam na obeležavanju 25 godina diplomatskih odnosa. Dačić je u Beogradu, na otvaranju… »

"Kosovo je naš Jerusalim"

Vesti online 14.12.2017
Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio da Srbija i Izrael imaju prijateljske odnose sa bogatom tradicijom i dodao da je Kosovo srpski Jerusalim. Dačić je na konferenciji povodom 25. godišnjice uspostavljanja diplomatskih odnosa Izraela i… »

Dačić: Kosovo je naš Jerusalim

Novi magazin 14.12.2017
Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je danas u Beogradu da Srbija i Izrael imaju prijateljske odnose sa bogatom tradicijom i dodao da je Kosovo srpski Jerusalim. Dačić je na konferenciji povodom 25. godišnjice uspostavljanja diplomatskih… »

Dačić: Srbija ceni stav Izraela o Kosovu

RTS 14.12.2017
Odnosi Srbije i Izraela danas su na dobrom koloseku, uz sve veću ekonomsku razmenu i sve više izraelskih investicija u Srbiji, poručeno je sa obeležavanja 25 godina diplomatskih odnosa Srbije i Izraela. Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić… »

25 Godina diplomatskih odnosa sa izraelom Dačić: Kosovo je naš Jerusalim

Kurir 14.12.2017
BEOGRAD - Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio je danas u Beogradu da Srbija i Izrael imaju prijateljske odnose sa bogatom tradicijom i dodao da je Kosovo srpski Jerusalim. Dačić je na konferenciji povodom 25. godišnjice uspostavljanja… »

Vesti dana »

Danas hladno sa kišom i snegom

Politika pre 59 minutajoš 10 povezanih

Evro danas 117,57 dinara

Novi magazin pre 1 satjoš 1 povezana