Povezane vesti

Kup: Od 13 časova izvlačenje četvrtfinalnih parova

B92 14.12.2017
Žreb za četvrtfinale Kupa Srbije u fudbalu biće održan od 13 časova u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije. Klubovi su podeljeni u dva šešira. Prvi čine Partizan, Crvena zvezda, Vojvodina i Čukarički, a drugi Napredak, Javor, Mladost i Mačva… »

Kup Srbije: ‘Večite’ čeka nagazna mina, hoće li je izbeći?

Hot sport 14.12.2017
U petak u Staroj Pazovi biće održam žreb za četvrtfinale Kupa Srbije, a on će biti dirigovan podeljen na povlašćene i nepovlašćene timove. Sutra oko 13.20 saznaćemo parove četvrtfinala Kupa Srbije. Učesnici su Crvena zvezda, Partizan… »

Da li će "večiti" izbeći Napredak?

Mondo 14.12.2017
Žreb četvrtfinala Kupa Srbije biće obavljen u petak u prostorijama FSS na Terazijama. Kada u petak u 13 časova počne izvlačenje parova četvrtfinala Kupa, predstavnici Crvene zvezde i Partizana verovatno će imati dve želje - prvu, da izbegnu… »

Žreb za četvrtfinale Kupa Srbije u petak, večiti među povlašćenima

Sportski žurnal 14.12.2017
Žreb za četvrtfinale Kupa Srbije u fudbalu održaće se u petaku Beogradu. Ceremonija će početi u 13.00 u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije. Klubovi su podeljeni u dva šešira. Prvi čine Partizan, Crvena zvezda, Vojvodina i Čukarički, a drugi… »

FSS: Sutra žreb za četvrtfinale Kupa

Vesti online 14.12.2017
Žreb za četvrtfinale Kupa Srbije održaće se sutra od 13 sati u prostorijama Saveza na Terazijama, saopštio je Fudbalski savez Srbije (FSS). Žreb je dirigovan, u jednom šeširu biće nosioci Partizan, Crvena zvezda, Vojvodina i Čukarički, a u… »

FSS: Sutra žreb za četvrtfinale Kupa

Večernje novosti 14.12.2017
U jednom šeširu biće nosioci Partizan, Zvezda, Vojvodina i Čukarički, a u drugom Napredak, Javor, Mladost iz Lučana i Mačva. Žreb za četvrtfinale Kupa Srbije održaće se sutra od 13 sati u prostorijama Saveza na Terazijama, saopštio je… »

Kup Srbije - Ovo su šeširi, ko će na koga posle žreba?

Sportske.net 14.12.2017
Prvi deo sezone je juče okončan, ali već sutra je još jedan važan događaj. Žreb za četvrtfinale Kupa Srbije u fudbalu održaće se sutra u Beogradu. Ceremonija će početi u 13.00 u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije. Klubovi su podeljeni u dva… »

Šeširi za četvrtfinale Kupa Srbije

Mozzart sport 14.12.2017
Ko je povlašćen, a ko ne. Žreb za četvrtfinale Kupa Srbije održaće se u petak od 13 sati u prostorijama Saveza na Terazijama, saopštio je Fudbalski savez Srbije. Žreb je dirigovan, u jednom šeširu biće nosioci Partizan, Crvena zvezda, Vojvodina… »

FSS: U petak žreb za četvrtfinale Kupa

Dnevnik 14.12.2017
BEOGRAD: Žreb za četvrtfinale Kupa Srbije održaće se u petak od 13 sati u prostorijama Saveza na Terazijama, saopštio je Fudbalski savez Srbije (FSS). Žreb je dirigovan, u jednom šeširu biće nosioci Partizan, Crvena zvezda, Vojvodina i… »

Nije još pauza: Žreb za fudbalski Kup Srbije u petak, da li će "večiti" morati na svog dželata?

Blic sport 14.12.2017
Prvenstvenim derbijem između Partizana i Crvene zvezde (1:1) u 22. kolu Superlige nisu okončana sva ovogodišnja zbivanja u srpskom fudbalu. Naime, u petak, 15. decembra od 13 časova u prostorijama Fudbalskog saveza Srbije biće održan žreb… »

Vesti dana »