Povezane vesti

Dodik: Obustavljamo pripreme za ulazak BiH u NATO

Politika 14.12.2017
Tokom posete Vulina Banjaluci, najavljen remont tenkovskih i avionskih motora iz Srbije u RS, kao i mogućnost da kapital iz Srbije uđe u privatizaciju namenske fabrike na Palama. Od našeg stalnog dopisnika ​Banjaluka – Obustavićemo sve aktivnosti… »

Dodik: RS će obustaviti primenu plana za članstvo u NATO

B92 14.12.2017
Banjaluka -- Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će RS obustaviti primenu Akcionog plana za članstvo u NATO. On je istako i da će svi predstavnici ovog entiteta BiH morati to da podrže s obzirom na to da je u Narodnoj… »

Dodik: Srpska će obustaviti primenu Akcionog plana za članstvo u NATO!

Kurir 14.12.2017
"Verujem da će tako i biti", rekao je Dodik novinarima posle sastanka sa ministrom odbrane Srbije Aleksandrom Vulinom. On je istakao da RS ne želi da ima granicu na Drini, koja bi, kako je ocenio, bila i granica nekih vojnih saveza. "Republika Srpska to… »

Vulin s Dodikom: BiH poštujemo, Republiku Srpsku volimo

Blic 14.12.2017
Srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin, koji boravi u zvaničnoj poseti BiH, razgovarao je danas u Banjaluci sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, koji je tom prilikom istakao da ga raduje čvrst stav Srbije da poštuje teritorijalni… »

Vulin: Srbija iskreno poštuje BiH, a iskreno voli RS

N1 Info 14.12.2017
Ministar odbrane Aleksandar Vulin ponovio je u Banjaluci da je Srbija opredeljena za mir i stabilnost, ističući da za to treba da ima podršku svih zemalja u regionu. "Srbija iskreno poštuje BiH, a Republiku Srpsku iskreno voli", rekao je Vulin… »

Vulin: Srbija BiH iskreno poštuje, a RS voli

Slobodna Evropa 14.12.2017
Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin ponovio je danas u Banjoj Luci da je Srbija opredjeljena za mir, stabilnost i u tome joj je potrebna pomoć svih u regionu. "Srbija BiH iskreno poštuje, a RS (Republika Srpska) iskreno volimo", dodao je. Vulin je… »

Vulin: Unapređenje saradnje sa Republikom Srpskom u oblasti odbrambene industrije

Blic 13.12.2017
Ministar odbrane Aleksandar Vulin, u nastavku posete Bosni i Hercegovini, razgovarao je danas sa rukovodstvom "Fabrike motora specijalne namene" na Palama o mogućnostima za saradnju sa srpskom odbrambenom industrijom, saopsteno je iz ministarstva… »

Vesti dana »