Povezane vesti

Apel građanima da kupuju jelke sa busenom

Politika 14.12.2017
Javno preduzeće Srbijašume apelovalo je na građane da za predstojeće praznike kupuju jelke sa busenom kako bi se sprečila nekontrolisana seča mladih četinarskih stabala. U saopštenju tog javnog preduzeća, koje je potpisao direktor Igor… »

Apel građanima da kupuju jelke sa busenom

RTV 14.12.2017
BEOGRAD - Javno preduzeće "Srbijašume" apelovalo je danas na građane da za predstojeće praznike kupuju jelke sa busenom kako bi se sprečila nekontrolisana seča mladih četinarskih stabala. U saopštenju tog javnog preduzeća, koje je potpisao… »

Apel građanima: Kupujte jelke sa busenom

Večernje novosti 14.12.2017
Javno preduzeće "Srbijašume" apelovalo je danas na građane da za predstojeće praznike kupuju jelke sa busenom kako bi se sprečila nekontrolisana seča mladih četinarskih stabala. Javno preduzeće "Srbijašume" apelovalo je danas na građane da za… »

Apel: Kupujte jelke sa busenom

Blic 14.12.2017
Javno preduzeće Srbijašume apelovalo je danas na građane da za predstojeće praznike kupuju jelke sa busenom kako bi se sprečila nekontrolisana seča mladih četinarskih stabala. U saopštenju tog javnog preduzeća, koje je potpisao direktor Igor… »

Apel Srbijašuma: Kupujte jelke sa busenom

Dnevnik 14.12.2017
BEOGRAD: Javno preduzeće Srbijašume apelovalo je danas na građane da za predstojeće praznike kupuju jelke sa busenom kako bi se sprečila nekontrolisana seča mladih četinarskih stabala. U saopštenju tog javnog preduzeća, koje je potpisao direktor… »

Apel da se kupuju jelke sa busenom

RTS 14.12.2017
Javno preduzeće "Srbijašume" apelovalo je na građane da za predstojeće praznike kupuju jelke sa busenom kako bi se sprečila nekontrolisana seča mladih četinarskih stabala. U saopštenju tog javnog preduzeća koje je potpisao direktor Igor Banović… »

Vesti dana »