Povezane vesti

Ribolovci upozoravaju: Drastično smanjen riblji fond u Srbiji

Politika 14.12.2017
Osim, ilegalnog i prekomernog ribolova uništena su brojna staništa za mrest riba, zbog regulacije reka i izgradnje malih hidrocentrala. VVF i Ujedinjeni ribolovci Srbije upozorili su danas na posledice neodgovornog korišćenja ribe u Srbiji, pre svega… »

Ribe iz naših reka pune su raznih otrova, a ono što ne znamo to je da su često i na našem tanjiru

Blic 14.12.2017
WWF i Ujedinjeni ribolovci Srbije upozorili su danas na posledice neodgovornog korišćenja ribe u Srbiji, pre svega drastično smanjenje ribljeg fonda i narušavanje rečnih ekosistema. Stručnjaci upozoravaju i na to se riba često lovi oko… »

Neodgovorni ribolov ugrozio riblji fond u Srbiji

Radio 021 14.12.2017
Svetska organizacija za prirodu (WWF) i Ujedinjeni ribolovci Srbije (URS) upozoravaju na drastično smanjenje ribljeg fonda i narušavanje rečnih ekosistema kao posledice neodgovornog korišćenja ribe u Srbiji. Po rečima direktorke WWF programa u… »

Ribolovci upozorili na drastično smanjenje ribljeg fonda

RTV 14.12.2017
BEOGRAD - WWF i Ujedinjeni ribolovci Srbije upozorili su danas na posledice neodgovornog korišćenja ribe u Srbiji, pre svega drastično smanjenje ribljeg fonda i narušavanje rečnih ekosistema. Kako je u izjavi dostavljenoj medijima izjavila Duška… »

Ulov ribe na otvorenim vodama potencijalna opasnost po zdravlje

Danas 14.12.2017
Veliki božićnji post period je kad je u Srbiji povećana konzumacija ribe i ribljih proizvoda, te Svetska organizacija za prirodu (WWF) i Ujedinjeni ribolovci Srbije skreću pažnju na posledice neodgovornog korišćenja ribe. Pre svega, ističu… »

Nestaje ribe, jedemo đubre!?

Mondo 14.12.2017
WWF i Ujedinjeni ribolovci Srbije upozorili su danas na posledice neodgovornog korišćenja ribe u Srbiji, pre svega drastično smanjenje ribljeg fonda i narušavanje rečnih ekosistema. Foto: MONDO, Danijela Pašić Duška Dimović, direktorka WWF… »

Vesti dana »