Povezane vesti

POTVRĐENO - Zvezda igra protiv Banetovog Zenita!

Sportske.net 14.12.2017
Zvezda će uskoro dmeriti snage sa još jednim ruskim velikanom. Samo dan posle 156. derbia i uspešnog završetka blistave jesenje sezone, navijači Crvene zvezde imaju još jedan razlog za zadovoljstvo. Naime , ruski Zenit je na svom zvaničnom sajtu i… »

Zvezda ozbiljno pristupa CSKA: Jačeg rivala na pripremama teško da su crveno-beli mogli da nađu (foto)

Hot sport 14.12.2017
Fudbalere Crvene zvezde pred dvomeč sa CSKA (13. februar) očekuje više nego jaka proba na pripremama koje će biti održane u Antaliji. Izabranici Vladana Milojevića formu za „Armejce“ će brusiti protiv jednog od najjačih ruskih timova i… »

Amkar i Zenit "spremaju" Zvezdu za duele protiv CSKA

Sportski žurnal 14.12.2017
Fudbaleri Crvene zvezde tokom zimskih priprema u Turskoj odigraće prijateljske mečeve protiv Amkara iz Perma i Zenita iz Sankt Peterburga i na taj način pripremati se za duele protiv CSKA iz Moskve u šesnaestini finala Lige Evrope. Kako se navodi na… »

Nije moglo jače, nije moglo bolje: Zenit sprema Zvezdu za CSKA

Mozzart sport 14.12.2017
Meč zakazan za 7.f ebruar u Antaliji. Nije moglo jače, nije moglo bolje: generalnu probu za duel protiv moskovskog CSKA fudbaleri Crvene zvezde imaće u turskoj Antaliji 7. februara. Rival će im biti jedan od najboljih klubova Rusije - Zenit. Iako na… »

Amkar i Zenit "spremaju" Zvezdu za duele protiv CSKA

Dnevnik 14.12.2017
BEOGRAD: Fudbaleri Crvene zvezde tokom zimskih priprema u Turskoj odigraće prijateljske mečeve protiv Amkara iz Perma i Zenita iz Sankt Peterburga i na taj način pripremati se za duele protiv CSKA iz Moskve u šesnaestini finala LIge Evrope. Kako se… »

Zenit sprema Zvezdu za CSKA

B92 14.12.2017
Fudbaleri Crvene zvezde će tokom januarskih priprema jedan od test mečeva igrati sa ruskim Zenitom. To je zvanično potvrdio klub iz Sankt Peterburga, a meč je planiran za 7. februar u Turskoj. Tako će Zvezda imati savršenu proveru uoči dvomeča sa… »

Pripreme za CSKA: Zvezda zakazala prijateljske mečeve sa Amkarom i Zenitom

Večernje novosti 14.12.2017
Crveno-beli će se tokom zimskih priprema u Turskoj sastati sa ekipama iz Perma i Sankt Peterburga. Fudbaleri Crvene zvezde tokom zimskih priprema u Turskoj odigraće prijateljske mečeve protiv Amkara iz Perma i Zenita iz Sankt Peterburga i na taj način… »

Amkar i Zenit pripremaju Zvezdu za CSKA

Vesti online 14.12.2017
Fudbaleri Crvene zvezde tokom zimskih priprema u Turskoj odigraće prijateljske mečeve protiv Amkara iz Perma i Zenita iz Sankt Peterburga i na taj način pripremati se za duele protiv CSKA iz Moskve u šesnaestini finala LIge Evrope. Kako se navodi na… »

Zenit zagreva Zvezdu za CSKA!

Mondo 14.12.2017
Crveno-beli će pet dana pred prvu utakmicu šesnaestine finala Lige Evrope imati generalnu probu protiv kluba iz Sankt Peterburga. Foto: MN Press Fudbaleri Crvene zvezde imaće izuzetno jaku generalnu proveru pred prvu utakmicu šesnaestine finala Lige… »

Vesti dana »