Povezane vesti

Apić i Lazarević se vratili u FMP iz Zvezde

B92 14.12.2017
Crvena zvezda saopštila je da će Dragan Apić i Stefan Lazarević ostatak sezone provesti na pozajmici u FMP Železniku. Njih dvojica su posle dobrih partija prošle sezone u dresu 'Pantera' potpisali profesionalne ugovore sa srpskim i regionalnim… »

Jedan dolazak, dva odlaska: Zvezda aktivna, promene u rosteru pred nastavak sezone

Hot sport 14.12.2017
Nakon dolaska Dilana Enisa, košarkaški klub Crvena zvezda prosledio je dva svoja igrača u FMP. U nastavku sezone crveno-beli će biti bez Dragana Apića i Stefana Lazarevića, koji su od juče članovi FMP Železnika. To znači da će Zvezda imati 14… »

FMP jači za dva košarkaša Zvezde

Vesti online 14.12.2017
Košarkaši Crvene zvezde Dragan Apić i Stefan Lazarević do kraja sezone igraće za FMP, saopštio je klub iz Železnika. Apić i Lazarević su i prethodne dve sezone bili u Železniku, da bi letos pojačali crveno-bele, međutim zbog jake konkurencije… »

Apić i Lazarević ponovo u FMP-u, razlaz sa Đumićem

Dnevnik 14.12.2017
BEOGRAD: Košarkaši Crvene zvezde Dragan Apić i Stefan Lazarević do kraja sezone igraće za FMP, saopštio je danas klub iz Železnika. Apić i Lazarević su i prethodne dve sezone bili u Železniku, da bi letos pojačali crveno-bele, međutim zbog… »

Apić i Lazarević ponovo u FMP-u, razlaz sa Đumićem

Večernje novosti 14.12.2017
Dragan i Stefan će do kraja sezone igrati za klub iz Železnika, dok je sa Božom prekinuta saradnja. Košarkaši Crvene zvezde Dragan Apić i Stefan Lazarević do kraja sezone igraće za FMP, saopštio je danas klub iz Železnika. Apić i Lazarević su… »

Dragan Apić i Stefan Lazarević do kraja sezone u FMP-u

Sportski žurnal 14.12.2017
Dolazak Dilana Enisa uslovio je i povratak dvojice košarkaša iz Crvene zvezde u FMP. Košarkaši Crvene zvezde Dragan Apić i Stefan Lazarević igraće do kraja sezone za FMP. Oni su letos vraćeni u Zvezdu posle perioda provedenog na pozajmici upravo u… »

Promene u crvenoj zvezdi: Apić i Lazarević do kraja sezone u FMP-u

Blic sport 14.12.2017
Košarkaški klub Crvena zvezda obavestio je javnost da će Dragan Apić i Stefan Lazarević do kraja sezone nositi dres FMP-a. Stefan Lazarević ima 21 godinu i od 2013. je član reprezentativnih selekcija Srvije. Sa kadetskim nacionalnim timom je… »

FMP je od danas mnogo jači - Dva pojačanja iz Zvezde!

Sportske.net 14.12.2017
Crvena zvezda mts prosledila dvojicu svojih košarkaša u FMP na pozajmicu do kraja sezone. Košarkaši Crvene zvezde Dragan Apić i Stefan Lazarević igraće do kraja sezone za FMP. Oni su letos vraćeni u Zvezdu posle perioda provedenog na pozajmici… »

Zvezda: Lazarević i Apić nastavljaju u FMP

Mondo 14.12.2017
Crveno-beli saopštili da će prošlosezonski tandem "pantera" i ovu sezonu nastaviti u Železniku. Foto: MN Press Dilan Enis je stigao u Zvezdu, a tandem je napustio. Bar do kraja sezone. Klub sa Malog Kalemegdana saopštio je u sredu da je Dragana… »

Vesti dana »