Povezane vesti

Niš: Kontrolor isprskao suzavcem putnika u gradskom autobusu

Politika 14.12.2017
NIŠ – Jedan od kontrola gradskog prevoza isprskao je jutros putnika suzavcem u autobusu na liniji Njegoševa-Donji Komren, izjavio je direktor niške Direkcije za javni prevoz Saša Petronijević. On je za Betu rekao da je „putnik koji nije imao… »

Kontrolor isprskao suzavcem putnika u Nišu!?

Mondo 14.12.2017
Jedan od kontrolora gradskog prevoza isprskao je jutros putnika suzavcem u autobusu na liniji Njegoševa-Donji Komren, izjavio je direktor niške Direkcije za javni prevoz Saša Petronijević. Foto: MONDO, Bojana Zimonjić Jelisavac On je za Betu rekao da… »

Kontrolor isprskao putnika suzavcem u gradskom prevozu

Vesti online 14.12.2017
Jedan od kontrolora gradskog prevoza isprskao je jutros putnika suzavcem u autobusu koji na liniji Njegoševa-Donji Komren, izjavio je direktor niške Direkcije za javni prevoz Saša Petronijević. On je rekao da je "putnik koji nije imao kartu fizički… »

Kontrolor upotrebio suzavac u niškom gradskom autobusu

Radio 021 14.12.2017
Nakon što je, kako tvrde u niškoj Direkciji za gradski prevoz, putnik bez karte u autobusu napao kontrolora, ovaj se odbranio upotrebivši suzavac. U Hitnoj pomoći kažu da od njih niko nije tražio pomoć, pišu Južne vesti. Incident se desio na… »

Niš: Incident u prevozu, kontrolor upotrebio suzavac

B92 14.12.2017
Niš -- Nakon što je, kako tvrde u niškoj Direkciji za gradski prevoz, putnik bez karte u autobusu napao kontrolora, ovaj se odbranio upotrebivši suzavac. Za sada nema informacija o kojoj vrsti suzavca je reč, niti da li je bilo povređenih, a u… »

Haos u gradskom prevozu: Kontrolor poprskao putnika suzavcem (video)

Blic 14.12.2017
U gradskom autobusu na liniji Njegoševa – Donji Komren u Nišu, jutros oko 10 časova, desio se težak incident, jedan od kontrolora poprskao je suzavcem starijeg putnika sa kojim je došao u sukob! U autobusu je u tom momentu bilo petnaestak putnika… »

Kontrolor isprskao putnika suzavcem u gradskom prevozu

N1 Info 14.12.2017
Jedan od kontrola gradskog prevoza isprskao je jutros putnika suzavcem u autobusu koji na liniji Njegoševa-Donji Komren, izjavio je direktor niške Direkcije za javni prevoz Saša Petronijević. On je za Betu rekao da je "putnik koji nije imao kartu… »

Vesti dana »