Povezane vesti

Stravična nesreća: Voz prepolovio školski autobus (video)

Večernje novosti 14.12.2017
Teška saobraćajna nesreća dogodila se juče popodne u mestu Mijas u francuskim Istočnim Pirenejima kada je na školski autobus naleteo lokalni putnički voz. TEŠKA saobraćajna nesreća dogodila se juče popodne u mestu Mijas u francuskim Istočnim… »

Video: Četvero djece poginulo u sudaru autobusa i voza u Francuskoj

Al Jazeera 14.12.2017
Najmanje 19 ljudi povrijeđeno je u nesreći kod Perpignana, blizu granice sa Španijom. VIDEO #Millas Violent accident entre un car scolaire et un train dans les Pyrénées-Orientales. Le car est coupé en deux. pic.twitter.com/tGfTPV0vk5 — Mathieu… »

Četvoro mrtvih u sudaru voza i školskog autobusa u Francuskoj

Politika 14.12.2017
PERPINjAN – U sudaru voza i školskog autobusa koji se dogodio danas na jugoistoku Francuske četiri osobe su poginule, a sedam je teško povređeno, javljaju izvori bliski istrazi. Nastradali su putnici autobusa koji je prevozio đake uzrasta između… »

Užas u Francuskoj: Voz ubio decu u autobusu

Mondo 14.12.2017
Voz i školski autobus sudarili su se kod grada Perpinjana na jugu Francuske. Ima poginule i povređene dece. Nastradali su putnici autobusa koji je prevozio đake uzrasta između 13 i 17 godina kući posle škole. Kako se navodi još 12 osoba je lakše… »

Četvoro mrtvih u sudaru voza i školskog autobusa u Francuskoj

Novi magazin 14.12.2017
U sudaru voza i školskog autobusa koji se dogodio danas na jugoistoku Francuske četiri osobe su poginule a sedam je teško povređeno, javljaju izvori bliski istrazi. Nastradali su putnici autobusa koji je prevozio đake uzrasta između 13 i 17 godina… »

Sudar voza i školskog autobusa u Francuskoj, najmanje 4 žrtve

RTV 14.12.2017
PERPINJAN - Najmanje četvoro tinejdžera je poginulo, a još sedam je teško povređeno u sudaru voza i školskog autobusa u gradu Perpinjanu na jugu Francuske, javlja Rojters. "Sve hitne službe su mobilizovane i uspostavljena je krizna jedinica"… »

Sudar voza i školskog autobusa u FR, stradala deca

B92 14.12.2017
Najmanje četvoro tinejdžera je poginulo, a još sedmoro teško povređeno u sudaru voza i školskog autobusa u gradu Perpinjanu na jugu Francuske, javlja Rojters. "Sve hitne službe su mobilizovane i uspostavljena je krizna jedinica", saopštila je… »

(Foto) stravična nesreća na jugu Francuske: U sudaru školskog autobusa i voza poginulo najmanje četvoro, među njima i deca

Kurir 14.12.2017
Nesreća se dogodila nedaleko od grada Perpinjan, blizu obale Sredozemlja, kod granice sa Španijom, izveštavaju lokalni mediji. ALERTE INFO. Un bus scolaire percuté par un TER près de Perpignan, un nouveau bilan fait état d'au moins 3 morts et 7… »

Užas u Francuskoj: Najmanje četiri žrtve u sudaru voza i školskog autobusa

Blic 14.12.2017
Najmanje četvoro tinejdžera je poginulo, a još sedam je teško povređeno u sudaru voza i školskog autobusa u gradu Perpinjanu na jugu Francuske, javlja Rojters. "Sve hitne službe su mobilizovane i uspostavljena je krizna jedinica", saopštila je… »

Vesti dana »