Povezane vesti

Šta to Luna krije od Slobe? Radanović umirao od želje da čuje šta je pričala sa Anabelom, a Đoganijeva ga oduvala…

Šta to Luna krije od Slobe? Radanović umirao od želje da čuje šta je pričala sa Anabelom, a Đoganijeva ga oduvala…

Telegraf 15.12.2017
Radanović nije očekivao ovakav odgovor, ali Luna je ostala pri svom i nije mu otkrila nijedan detalj. Sinoć je u Zadrugu ušla pevačica Anabela Atijas kao gost i izazvala ogromnu pažnju svojim pojavljivanjem. Njoj su posle 3 meseca omogućili da vidi… »
Kija besno pričala o Slobi, a kada je ovo rekla o Andriji, Viktorija joj poručila da bi preskočila ogradu da je na njenom…

Kija besno pričala o Slobi, a kada je ovo rekla o Andriji, Viktorija joj poručila da bi preskočila ogradu da je na njenom…

Telegraf 15.12.2017
Kristina Kija Kockar otvorila je dušu dok je sa ostalim zadrugarima radila u fabrici. Dok su radili u fabrici, Kristina Kija Kockar pričala je sa zadrugarima o Slobi Radanoviću i sadašnjem dečku Andriji Lazoviću. On je bio moja velika ljubav! Kija… »
Luna se udaje za slobu nakon zadruge: Anabela otkrila detalje o spekulacijama - Ne bih želela...

Luna se udaje za slobu nakon zadruge: Anabela otkrila detalje o spekulacijama - Ne bih želela...

Srbija danas 15.12.2017
Mama je u svemu podržava, ali... Sinoć je Anabela Atijas gostovala u specijalnoj emisiji Zadruga - porodice zadrugara i tom prilikom joj je produkcija rijalitija omogućila da uđe u Rajski vrt i vidi svoju ćerku Lunu Đogani na nekoliko minuta. Prvi… »
Najsrećnija baka: Ponosna Indira Radić otkrila koje neobično ime je dobio njen unuk (video)

Najsrećnija baka: Ponosna Indira Radić otkrila koje neobično ime je dobio njen unuk (video)

Telegraf 15.12.2017
Indirin sin Severin je u novembru dobio sina, a pevačica kaže da je van sebe od sreće zbog toga. Pevačica Indira Radić kaže da joj je 2017. godina krenula loše, ali da se godina završava na najlepši mogući način, rođenjem unuka Mihaela. Dara… »
Kao onda kada sam te prvi put u ruke uzela... Posle dirljivog susreta u "Zadruzi", Anabela poslala Luni emotivnu poruku (foto)

Kao onda kada sam te prvi put u ruke uzela... Posle dirljivog susreta u "Zadruzi", Anabela poslala Luni emotivnu poruku (foto)

Telegraf 15.12.2017
Anabela je na svom Instagram profilu objavila poruku namenjenu Luni. Sinoć je sve prštalo od emocija kada je Anabela nakratko ušla u "Zadrugu" i posle dužeg vremena se videla sa Lunom. Luna je kriva, njih dvoje neće ostati zajedno: Kija konačno… »
On je bio moja velika ljubav! Kija priznala sa kojim poznatim reperom je pre Slobe bila u burnoj vezi! (video) (foto)

On je bio moja velika ljubav! Kija priznala sa kojim poznatim reperom je pre Slobe bila u burnoj vezi! (video) (foto)

Telegraf 15.12.2017
- Znaju se on i Slobodan, upoznala sam ih - rekla je Kija. Zadrugari su danas ponovo radili u fabrici, a da bi prekratili vreme, pričali su o različitim temama. Kristina Kija Kockar je bila jako raspoložena i počela je priču o svom ljubavnom životu… »
Luna je kriva, njih dvoje neće ostati zajedno: Kija konačno otvorila dušu nakon što su je napali da ne govori istinu o…

Luna je kriva, njih dvoje neće ostati zajedno: Kija konačno otvorila dušu nakon što su je napali da ne govori istinu o…

Telegraf 15.12.2017
- Stvarno nisam došla da pričam o seksualnom životu kao što je on pričao - poručila je Kija. Dok su radili u fabrici, zadrugari su kritikovali Kiju zato što ne govori istinu o Slobi i Luni, a ona im je odgovorila da ne želi da ukanali svog muža… »
Dara za sina pravi rođendansku žurku od 20.000 evra, a poseban poklon stiže od Ronalda?

Dara za sina pravi rođendansku žurku od 20.000 evra, a poseban poklon stiže od Ronalda?

Telegraf 15.12.2017
Pevačica je spremna da na Kostinu žurku potroši čitavo bogatstvo. Budući da je njenom sinu Kosti 2. januara rođendan, pevačica Dara Bubamara je odlučila da mu napravi zabavu za pamćenje, ali pre novogodišnjih praznika. Ona je već počela sa… »
Počelo je od devete godine i raslo sve više: Divna otkrila kada ide na operaciju i ispričala nepoznate detalje o svojoj…

Počelo je od devete godine i raslo sve više: Divna otkrila kada ide na operaciju i ispričala nepoznate detalje o svojoj…

Telegraf 15.12.2017
Divna je u razgovoru sa Kijom i Minom, otkrila kakve zdravstvene probleme ima, pričala je o porođaju, a na kraju je spomenula i operaciju. Divna Dnk je danas u iskrenom razgovoru sa Kristinom Kijom Kockar i Minom Vrbaški ispričala sa kakvim… »
Mrš klošarko mala! Miki se žestoko posvađao sa Kijom, kuća se tresla! (VIDEO)

Mrš klošarko mala! Miki se žestoko posvađao sa Kijom, kuća se tresla! (VIDEO)

Telegraf 15.12.2017
Miki je poludeo jer je Kija ogovarala Boru i Baneta, i posvađao se sa njom. Iznenada su se u "Zadruzi" posvađali Miki i Kija a Đuričić je Kristinu psovao na sav glas i na kraju besno izleteo napolje. Šta to LUNA krije od Slobe? Radanović umirao od… »
Divljanje u radionici: Slobino i Lunino ponašanje dovelo do zaključka - ta veza je fatalna i mora...

Divljanje u radionici: Slobino i Lunino ponašanje dovelo do zaključka - ta veza je fatalna i mora...

Srbija danas 15.12.2017
Evo kako ona komentariše taj lom koji su napravili! Sloba i Luna su pre nedelju dana napravili haos u "Zadruzi", kada su se žestoko posvađali u radionici. Bilo je tu teških reči, a umalo je došlo i do tuče. Ovu situaciju ispratila je i Lunina mama… »
Kamera zabeležila reči: Anabela šapnula na uvce - ta Kija... A tek Luna šta zna o njoj! Au (video)

Kamera zabeležila reči: Anabela šapnula na uvce - ta Kija... A tek Luna šta zna o njoj! Au (video)

Srbija danas 15.12.2017
Naravno da su se dotakle ove teme. Anabela Atijas večeras je bila gošća specijalne emisije u Zadruzi, a Veliki šef joj je omogućio da vidi svoju ćerku Lunu Đogani. One su se videle u Rajskom vrtu, a za malo vremena koliko su imale, uspele su da… »
Da budem iskrena, nije mi ni malo bilo prijatno... Evo kako je Anabela prokomentarisala Lunino i Slobino divljanje u radionici…

Da budem iskrena, nije mi ni malo bilo prijatno... Evo kako je Anabela prokomentarisala Lunino i Slobino divljanje u radionici…

Telegraf 15.12.2017
Anabela Atijas je videla svađu njene ćerke i pevača, gde je umalo došlo i tuče. Sloba i Luna su pre nedelju dana napravili haos u "Zadruzi", kada su se žestoko posvađali u radionici. Bilo je tu teških reči, a umalo je došlo i do tuče. NJIHOVA… »

Vesti dana »