Povezane vesti

Linta: Krivične prijave protiv šest oficira bivše JNA je odgovor na osudu Tuđmana

Linta: Krivične prijave protiv šest oficira bivše JNA je odgovor na osudu Tuđmana

Novi magazin 15.12.2017
Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta ocenio je danas da podnošenje krivične prijava protiv šest oficira bivše JNA zbog raketiranja 1991. Banskih dvora u Zagrebu predstavlja providnu propagandu iza koje stoji činjenica da je Haški tribunal… »
Nela Kuburović: Bez zahteva Hrvatske za srpske generale

Nela Kuburović: Bez zahteva Hrvatske za srpske generale

Kurir 15.12.2017
Ministarka pravde Srbije Nela Kuburović rekla je juče da to ministarstvo nije dobilo nikakav zahtev od Hrvatske u vezi sa krivičnim prijavama protiv pet srpskih državljana zbog raketiranja Banskih dvora. Protiv šestorice bivših visokih zvaničnika… »
General Bajić: Ne bojim se, Tuđman je bio zločinac

General Bajić: Ne bojim se, Tuđman je bio zločinac

Dnevnik 15.12.2017
BEOGRAD: General bivše JNA Ljubomir Bajić, koji je kao tadašnji komandant Petog vazduhoplovnog korpusa, naredio raketiranje Banskih dvora, oktobra 1991. godine, kaže da se ne boji ničega, da je to uradio za svoju domovinu i svoj narod i da je spreman… »
Krive Srbe da sakriju Franju

Krive Srbe da sakriju Franju

Večernje novosti 15.12.2017
Reakcije na podnošenje krivičnih prijava zbog bombardovanja Banskih dvora u Zagrebu pre 26 godina. General Bajić: Napad nije naredio niko iz Beograda, ja sam doneo odluku. KRIVIČNA prijava protiv mojih kolega i mene u stvari je pokušaj zvaničnog… »
Bajić: Ja sam odlučio raketirati Banske dvore

Bajić: Ja sam odlučio raketirati Banske dvore

SEEbiz 15.12.2017
BEOGRAD - Nekadašnji general Jugoslavenske narodne armije (JNA) i bivši zapovjednik Ratnog zrakoplovstva u 5. armijskoj oblasti Ljubomir Bajić potvrdio je u četvrtak srbijanskim medijima da je on zapovjedio bombardiranje Banskih dvora 1991. zbog čega… »
General Ljubomir Bajić za "Novosti": Ne plašim se zatvora, zmiju sam tukao u glavu

General Ljubomir Bajić za "Novosti": Ne plašim se zatvora, zmiju sam tukao u glavu

Večernje novosti 14.12.2017
General Ljubomir Bajić, posle krivične prijave za napad na Banske dvore u Zagrebu 1991. Na listi hrvatske policije šest starešina bivše JNA, pet građana Srbije i jedan Hrvatske. NE interesuje me krivična prijava koju je hrvatska policija podnela… »

Vesti dana »