Повезане вести

Милена – наша љубав

Милена – наша љубав

Политика 15.12.2017
У Звездара театру уручен „Добричин прстен” Милени Дравић. – Она је моја најдража глумица, фикција, симбол и доброта, рекао је Раде Шербеџија. Данас славимо празник који се зове Милена. Нема много шта да се дода том имену. Милена… »
Милени Дравић уручен "Добричин прстен"

Милени Дравић уручен "Добричин прстен"

РТС 15.12.2017
Добричин прстен за животно дело у 2016. уручен је данас, уз дуге овације бројних личности из филмске и позоришне уметности, глумици Милени Дравић која је, како је жири саопштио, својом каријером обележила историју српског… »
"Овим сте ми продужили живот": Емотивно обраћање милене Дравић на додели Добричиног прстена (фото)

"Овим сте ми продужили живот": Емотивно обраћање милене Дравић на додели Добричиног прстена (фото)

Блиц 15.12.2017
На додели Награде "Добричин прстен" Милени Дравић, испуњеној и смехом и сузама, сетом, меланхолијом и радошћу, у препуној сали Звездара театра, толико је све било набијено емоцијама да је Милена на крају поручила: "Хвала вам… »
Милени Дравић уручен Добричин прстен: Браво, волимо те!

Милени Дравић уручен Добричин прстен: Браво, волимо те!

Дневник 15.12.2017
БЕОГРАД: Уз дуги громогласан аплауз и понеку сузу, диви српског глумишта Милени Дравић је у Звездара театру уручена награда за животно дело „Добричин прстен“. У присуству великог броја пријатеља, колега, поштовалаца, највећа… »
(Курир ТВ) велико признање милени Дравић, овације на додели добричиног прстена! Глумица пресрећна: Ви сте ми продужили живот!…

(Курир ТВ) велико признање милени Дравић, овације на додели добричиног прстена! Глумица пресрећна: Ви сте ми продужили живот!…

Курир 15.12.2017
Глумица се данас први пут појавила у јавности након више од годину дана борбе с болешћу. Милена је 30. добитник овог високог сталешког признања. Сала Звездаре театра била је препуна, а настале су овације и дуг аплауз када се… »
(Фото) достојанствено и са стилом поклонила се публици: Милена Дравић први пут у јавности после тешке болести! Овације!

(Фото) достојанствено и са стилом поклонила се публици: Милена Дравић први пут у јавности после тешке болести! Овације!

Курир 15.12.2017
Глумици Милени Дравић уручено је признање Удружења драмских уметника Србије за животно дело у 2016. години - Награда Добричин прстен. У препуној сали Звездара театра, док је свирао Васил Хаџиманов трио, кренуле су овације и… »

Вести дана »