Повезане вести

Осмак повређен у тучи са вршњаком у близини школе у Раковици

Осмак повређен у тучи са вршњаком у близини школе у Раковици

Политика 15.12.2017
Два осмака београдске Основне школе „Владимир Роловић” у Раковици потукли су се у непосредној близини те школе, незванично сазнаје Бета. У тој тучи, један од њих двојице задобио је повреде оштрим предметом због којих је пребачен… »
Крвави обрачун ученика на Петловом брду Због "провокације", осмак шилом повредио вршњака (фото)

Крвави обрачун ученика на Петловом брду Због "провокације", осмак шилом повредио вршњака (фото)

Вечерње новости 15.12.2017
П. К.(14), ученик осмог разреда, рањен је око 13 часова, недалеко од Основне школе "Владимир Роловић" на Петловом брду. Идентификован нападач Н. П.(14), такође осмак. НИЗУ вршњачког насиља чини се да нема краја! Последњи… »
Хорор у Раковици: Основац избоден ножем у близини школе

Хорор у Раковици: Основац избоден ножем у близини школе

Блиц 15.12.2017
Ученик осмог разреда П. К. (14) убоден је данас ножем, два пута у леђа, у непосредној близини Основне школе "Владимир Роловић" на Петловом брду! Срећом, према последњим информацијама са ВМА он се налази у стабилном стању… »
Ученик 8. разреда избоден недалеко од школе на Петловом брду

Ученик 8. разреда избоден недалеко од школе на Петловом брду

Н1 Инфо 15.12.2017
Ученик осмог разреда П. К. (14) рањен је око 13 часова недалеко од Основне школе "Владимир Роловић" на Петловом брду, објавиле су Вечерње новости. Додаје се да је идентификован нападач Н. П.(14), такође осмак. Инцидент се… »
Ученик избоден ножем на Петловом брду: Још један ужасан случај вршњачког насиља

Ученик избоден ножем на Петловом брду: Још један ужасан случај вршњачког насиља

Телеграф 15.12.2017
Хитна помоћ га је превезла на ВМА. У близини ОШ " Владимир Роловић" у улици Омладинско шеталиште на Петловом брду, ученик осмог разреда П. К.(14) је око 13 часова избоден оштрим предметом, највероватније ножем, два пута у леђа… »
Ударао ме пиштољем по глави, тукао ме док нисам изгубио свест: Исповест пребијеног инспектора из болесничке постеље (фото)

Ударао ме пиштољем по глави, тукао ме док нисам изгубио свест: Исповест пребијеног инспектора из болесничке постеље (фото)

Телеграф 15.12.2017
Све се одиграло испред породичне куће Милана Тртице. Ту су га нападачи вребали, у мраку. Бивши инспектор Милан Тртица (58), који је брутално претучен 12. новембра у Кумодрашкој улици, на данашњем саслушању у Другом основном… »
Обрт у случају Тигра: Милан Тртица саслушан у тужилаштву, његова изјава запањила је све

Обрт у случају Тигра: Милан Тртица саслушан у тужилаштву, његова изјава запањила је све

Телеграф 15.12.2017
Полицајац је у понедељак дао исказ у ком је рекао да су га испред његове куће у Кумодрашкој улици тукла два мушкарца. Милан Тртица (58), бивши полицијски инспектор који је брутално претучен 12. новембра у Кумодрашкој улици, на… »

Вести дана »