Povezane vesti
(VIDEO) MARŠ NAPOLJE KOD ĆAZIMA, BRE! Teodora htela da BIJE Macu Diskreciju zbog OGAVNIH uvreda, Anđelo je NA JEDVITE JADE…
Svet & Skandal 16.12.2017
‘Boro, kakav si ti debil! Dođe mi da ti slomim glavu sada! Ja sam ti stalno čistila ovde, ti ne vidiš! Ti si slep!’ urlala je Teodora Džehverović na ovonedeljnog vodju tokom svadje koja je nastala zbog loše higijene u Zadruzi. ‘Nisi ti njemu čistila… »
Žestoka svađa u zadruzi: Teodora htela da bije ukućanku, dečko je odvukao napolje
Blic 16.12.2017
Nakon što ih je Proka obišao i tražio od ovonedeljnog vođe Bore Santane, da održi sastanak kako bi sredili prostor u kom žive više od tri meseca, nastala je opšta svađa među zadrugarima. - Ekstra. Bar smo rešili neku sitauciju - rekla je ironično Teodora… »
Brutalna svađa u zadruzi: Anđelo zbog Mace izneo Teodoru, svi zanemeli! (video)
Večernje novosti 16.12.2017
Nakon što ih je Proka obišao i tražio od ovonedeljnog vođe Bore Santane, da održi sastanak kako bi sredili prostor u kom žive više od tri meseca. Nakon što ih je Proka obišao i tražio od ovonedeljnog vođe Bore Santane, da održi sastanak kako bi sredili… »
Vesti dana »
Pad nadstrešnice, 22 meseca kasnije: Održani skupovi u Novom Sadu i Nišu, šetnja planirana u Beogradu
Danas pre 2 satajoš 40 povezanih
Lazarević sa zamenikom ministra spoljnih poslova Indonezije o unapređenju trgovine
RTV pre 1 satjoš 72 povezane
Predsednik Saveta REM nije izabran ni iz trećeg pokušaja: kandidati bez potrebnog broja glasova
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 26 povezanih
Trostruki ubica sa strelišta u Danilovgradu izvršio samoubistvo nakon što ga je policija opkolila
Beta pre 5 satijoš 56 povezanih