Povezane vesti

(VIDEO) MARŠ NAPOLJE KOD ĆAZIMA, BRE! Teodora htela da BIJE Macu Diskreciju zbog OGAVNIH uvreda, Anđelo je NA JEDVITE JADE…

(VIDEO) MARŠ NAPOLJE KOD ĆAZIMA, BRE! Teodora htela da BIJE Macu Diskreciju zbog OGAVNIH uvreda, Anđelo je NA JEDVITE JADE…

Svet & Skandal 16.12.2017
‘Boro, kakav si ti debil! Dođe mi da ti slomim glavu sada! Ja sam ti stalno čistila ovde, ti ne vidiš! Ti si slep!’ urlala je Teodora Džehverović na ovonedeljnog vodju tokom svadje koja je nastala zbog loše higijene u Zadruzi. ‘Nisi ti njemu… »
Žestoka svađa u zadruzi: Teodora htela da bije ukućanku, dečko je odvukao napolje

Žestoka svađa u zadruzi: Teodora htela da bije ukućanku, dečko je odvukao napolje

Blic 16.12.2017
Nakon što ih je Proka obišao i tražio od ovonedeljnog vođe Bore Santane, da održi sastanak kako bi sredili prostor u kom žive više od tri meseca, nastala je opšta svađa među zadrugarima. - Ekstra. Bar smo rešili neku sitauciju - rekla je… »
Brutalna svađa u zadruzi: Anđelo zbog Mace izneo Teodoru, svi zanemeli! (video)

Brutalna svađa u zadruzi: Anđelo zbog Mace izneo Teodoru, svi zanemeli! (video)

Večernje novosti 16.12.2017
Nakon što ih je Proka obišao i tražio od ovonedeljnog vođe Bore Santane, da održi sastanak kako bi sredili prostor u kom žive više od tri meseca. Nakon što ih je Proka obišao i tražio od ovonedeljnog vođe Bore Santane, da održi sastanak kako… »

Vesti dana »