Повезане вести

(ВИДЕО) МАРШ НАПОЉЕ КОД ЋАЗИМА, БРЕ! Теодора хтела да БИЈЕ Мацу Дискрецију због ОГАВНИХ увреда, Анђело је НА ЈЕДВИТЕ ЈАДЕ…

(ВИДЕО) МАРШ НАПОЉЕ КОД ЋАЗИМА, БРЕ! Теодора хтела да БИЈЕ Мацу Дискрецију због ОГАВНИХ увреда, Анђело је НА ЈЕДВИТЕ ЈАДЕ…

Свет & Скандал 16.12.2017
‘Боро, какав си ти дебил! Дође ми да ти сломим главу сада! Ја сам ти стално чистила овде, ти не видиш! Ти си слеп!’ урлала је Теодора Џехверовић на овонедељног водју током свадје која је настала због лоше хигијене у Задрузи… »
Жестока свађа у задрузи: Теодора хтела да бије укућанку, дечко је одвукао напоље

Жестока свађа у задрузи: Теодора хтела да бије укућанку, дечко је одвукао напоље

Блиц 16.12.2017
Након што их је Прока обишао и тражио од овонедељног вође Боре Сантане, да одржи састанак како би средили простор у ком живе више од три месеца, настала је општа свађа међу задругарима. - Екстра. Бар смо решили неку ситауцију -… »
Брутална свађа у задрузи: Анђело због Маце изнео Теодору, сви занемели! (видео)

Брутална свађа у задрузи: Анђело због Маце изнео Теодору, сви занемели! (видео)

Вечерње новости 16.12.2017
Након што их је Прока обишао и тражио од овонедељног вође Боре Сантане, да одржи састанак како би средили простор у ком живе више од три месеца. Након што их је Прока обишао и тражио од овонедељног вође Боре Сантане, да одржи… »

Вести дана »