Povezane vesti
"Novosti" saznaju Mladiću ukrali nalaze iz ćelije
Večernje novosti 18.12.2017
Haški tribunal nastavlja da sabotira srpskog generala. Nakon pretresa ćelije papiri koje su tražili naši lekari – nestali. KONAČNO su srpski lekari dobili priliku da pregledaju Ratka Mladića u pritvorskoj ćeliji u Sheveningenu. Međutim, oni zasad neće… »
Srpski lekari kod Mladića, nestao zdravstveni karton
RTV 18.12.2017
BEOGRAD - Hirurg Velibor Ristić sa Instituta za kardiovaskularne bolesti Dedinje i neurolog Gorica Đokić iz Kliničkog centra Srbije doputovali su u Hag i danas i sutra će pregledati haškog optuženika Ratka Mladića, pišu Novosti. List prenosi da oni neće… »
Haški tribunal i dalje sabotira srpskog generala: Mladiću ukrali analize, srpskim lekarima ne daju dokumentaciju
Pravda 18.12.2017
Konačno su srpski lekari dobili priliku da pregledaju Ratka Mladića u pritvorskoj ćeliji u Sheveningenu. Međutim, oni za sada neće moći da vide i generalovu medicinsku dokumentaciju iz proteklih nekoliko nedelja – jer je, kako se saznaje, nestala iz… »
Haški tribunal i dalje sabotira srpskog generala: Mladiću ukrali analize, srpskim lekarima ne daju dokumentaciju
Srbija danas 18.12.2017
Tortura se nastalja. Konačno su srpski lekari dobili priliku da pregledaju Ratka Mladića u pritvorskoj ćeliji u Sheveningenu. Međutim, oni za sada neće moći da vide i generalovu medicinsku dokumentaciju iz proteklih nekoliko nedelja – jer je, kako se… »
Vesti dana »
Tramp dao Ukrajini rok da prihvati njegov plan za rešavanje sukoba
Nedeljnik pre 2 satajoš 52 povezane
RGZ: Katastar postupa u skladu sa zakonom, ne odlučujumo mi o ukidanju zaštite
Beta pre 5 satijoš 27 povezanih
Uživo Putin obukao uniformu, stigao u ratnu zonu Situacija na frontu katastrofalna, mrtvi se broje u stotinama hiljada
Alo pre 1 satjoš 86 povezanih
Ponovo će prolaziti kroz isti pakao "Novo suđenje prouzrokovaće bol porodicama žrtava", smatra jedan od advokata nakon ukidanja presude roditeljima dečaka ubice iz ribnikara
Dnevnik pre 2 satajoš 36 povezanih
Obradović: Bio sam šokiran kad sam čuo da Parker neće igrati
Sport klub pre 32 minutajoš 30 povezanih