Povezane vesti
Rada progovorila o plastičnim operacijama: Nisam ja kriva što sam ovako lepa
Tračara 18.12.2017
Rada Manojlović je trenutno jedna od najpopularnijih, ali i najatraktivnijih pevačica na našoj estradi. Iako važi za mirnu osobu, pevačica je obrusila devojci, koja ju je isprozivala zbog njenog (ne)prirodnog izgleda. Naime, pevačica je objavila… »
Rada se brutalno posvađala sa fanovima na instagramu: Lakše ti je i jeftinije da na meni lečiš svoje frustracije!
Kurir 18.12.2017
Pevačica Rada Manojlović iako važi za mirnu osobu, čini se da je rešila da više ne ćuti nikome. Naime, poznata pevačica je na svom Instagram profilu objavila fotografiju bez šminke koja je izazvala burne reakcije. "Stvarno se pitam da li je… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Crveni tepih i hiljade Novosađana na Varadinskom mostu iščekuju studenti iz Beograda
Nova pre 19 minutajoš 18 povezanih
VJT u Novom Sadu: Postupak protiv 13 okrivljenih je u fazi potvrđivanja optužnice od strane suda
Euronews pre 1 satjoš 39 povezanih
KRIK: Veze novosadskog SNS-a sa kriminalom - pominju se Zbiljić, Vučević, Andrej, Zvonko, čak i RTV
Radio 021 pre 9 satijoš 7 povezanih
Nacionalna organizacija potrošača Srbije: Komisija za zaštitu konkurencije ne radi svoj posao
Novi magazin pre 4 satijoš 23 povezane
‘Smrzli smo se, ali idemo do kraja’: Studenti peške iz Inđije, na biciklima iz Beograda ka Novom Sadu
Južne vesti pre 7 satijoš 37 povezanih