Повезане вести
Она заслужује да знате колико је лепа била... Рада Манојловић објавила прву заједничку слику са покојном мајком, а порука цепа…
Телеграф 18.12.2017
Певачица је разнежила све породичном фотографијом коју је објавила на Инстаграму. Рада Манојловић никада није крила колико је везана за своју породицу, тачније за оца и сестру Марију, будући да је мајку изгубила прерано, 2005… »
Тешка животна прича - Лекове сам пила због... Рада открила како се скинула са антидепресива!
Србија данас 18.12.2017
Сада је јача него икад. Певачица Рада Манојловић искрено је проговорила о тешким периодима које је пребродила, те о тренуцима када се борила чак и са депресијом и пила лекове са којих се једва скинула. Фолк звезда истакла да је… »
Полуголи у кревету! Ево како су се Луна и Гастоз забављали у Грчкој, док су били у шеми иако је он имао девојку! (ВИДЕО)
Телеграф 18.12.2017
Упали су им у соби, а они су били испод покривача, када су видели да их снимају Луна и Гастоз су бурно одреаговали. Луна Ђогани летос је снимала спот за песму под називом "Превара" коју изводе Огњен Амиџић, Газда Паја и Марко… »
Лекове сам пила јер сам добар човек... Исповест Раде Манојловић о антидепресивима и томе шта је пресудило да престане да их…
Телеграф 18.12.2017
Много тешких периода је иза Раде Манојловић, а онај који спада у најтеже јесте и период када је завршила на лековима, са којих се једва скинула. Како сада каже, пресудно је било познантсво са Харисом Берковићем. Иако важи за… »