Povezane vesti
Mrzim te, videćeš ti kad izađeš napolje! Kija i Sloba se nikad gore posvađali, a sve zbog rečenice koju je Luna…
Telegraf 20.12.2017
Luna Đogani je rekla nešto o Kristini, a zbog te rečenice Kija i Sloba ceo dan ne prestaju da se svađaju. Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar ne prestaju da se svađaju i da provociraju jedno drugo. Posle svađe u fabrici, ponovo je došlo do… »
Besna Jelena Golubović šutnula Miljana u međunožje, pa načisto odlepila i rešila da izađe iz Zadruge! (VIDEO)
Telegraf 20.12.2017
Jelena Golubović je izgubila živce kada joj je Miljan uzeo šubaru. Sukob između Jelene Golubović i Miljana Vračevića je danas prerastao u pravi šou, a Jelena je na kraju izgubila živce i "čvrsto" rešila da izađe iz rijalitija. Mrzim te… »
Volim grupnjake sa muškarcima i ženama, svaki kondom mi je mali: Šokantna seksualna ispovest Ere Ojdanića!
Telegraf 20.12.2017
- Ja odlično izgledam, iako ne idem u teretanu! Za moj izgled je zadužen dobar seks sa lepim i zgodnim devojkama, kao i pevanje - izjavio je Ojdanić. Iako je napunio 70 godina Era Ojdanić se ne smiruje, i sada je otkrio kakve sve perverzije voli u… »
Ubiću te! Miki pljunuo Sašku, ona pljunula njega, pomahnitali Đuričić šutirao žardinjere, četvorica ga držala! (VIDEO)
Telegraf 20.12.2017
Miki je izgubio kontrolu i napao je Sašku Karan. Sukob između Mikija i Saške koji traje već danima, kulminirao je kada su se njih dvoje ispljuvali, ali bukvalno. 43 minuta mučenja! Saška i Jelena dovele Mikija do nervnog sloma, njemu pozlilo, umalo… »
43 minuta mučenja! Saška i Jelena dovele Mikija do nervnog sloma, njemu pozlilo, umalo polomio vrata kada je izleteo napolje…
Telegraf 20.12.2017
- Ćutite da ljudi mogu da kažu šta misle... Zašto upadate u reč - ponavljao je očajni Miki. Kada su ukućani seli da bi izglasali najodgovrnije takmičare, Jelena i Saška su uzele reč i nisu zatvorile usta pola sata što je Mikija dovelo do… »
Vanredno saopštenje produkcije: Jelena je pokušala da napusti Zadrugu - direktno napušta kuću!
Srbija danas 20.12.2017
Ostale ukućane ja ova vest jako obradovala. Današnje popodne u "" obeležio je još jedan u nizu mnogih sukoba u rijalitiju. Nakon što je Miljan Vračević uzeo šubaru Jeleni Golubović, koju je dobila na poklon od drage osobe, rediteljka je fizički… »
Vesti dana »
Novi Beograd osvojio Kup Srbije, trener vaterpolista Zvezde kaže da „drugi vide zašto oni nisu uzeli trofej“
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Tramp će imenovati Čarlsa Kušnera, oca svog zeta, za ambasadora u Francuskoj
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Metar snega u zapadnoj Srbiji AMSS: apeluje na vozače zbog nepovoljnih vremenskih uslova i mokrih kolovoza, RHMZ dao najnoviju prognozu
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Željko Obradović pred duplo kolo Evrolige: Igrači Partizana se raduju i uživaju
Danas pre 8 satijoš 1 povezana