Povezane vesti

Mrzim te, videćeš ti kad izađeš napolje! Kija i Sloba se nikad gore posvađali, a sve zbog rečenice koju je Luna…

Mrzim te, videćeš ti kad izađeš napolje! Kija i Sloba se nikad gore posvađali, a sve zbog rečenice koju je Luna…

Telegraf 20.12.2017
Luna Đogani je rekla nešto o Kristini, a zbog te rečenice Kija i Sloba ceo dan ne prestaju da se svađaju. Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar ne prestaju da se svađaju i da provociraju jedno drugo. Posle svađe u fabrici, ponovo je došlo do… »
Besna Jelena Golubović šutnula Miljana u međunožje, pa načisto odlepila i rešila da izađe iz Zadruge! (VIDEO)

Besna Jelena Golubović šutnula Miljana u međunožje, pa načisto odlepila i rešila da izađe iz Zadruge! (VIDEO)

Telegraf 20.12.2017
Jelena Golubović je izgubila živce kada joj je Miljan uzeo šubaru. Sukob između Jelene Golubović i Miljana Vračevića je danas prerastao u pravi šou, a Jelena je na kraju izgubila živce i "čvrsto" rešila da izađe iz rijalitija. Mrzim te… »
Volim grupnjake sa muškarcima i ženama, svaki kondom mi je mali: Šokantna seksualna ispovest Ere Ojdanića!

Volim grupnjake sa muškarcima i ženama, svaki kondom mi je mali: Šokantna seksualna ispovest Ere Ojdanića!

Telegraf 20.12.2017
- Ja odlično izgledam, iako ne idem u teretanu! Za moj izgled je zadužen dobar seks sa lepim i zgodnim devojkama, kao i pevanje - izjavio je Ojdanić. Iako je napunio 70 godina Era Ojdanić se ne smiruje, i sada je otkrio kakve sve perverzije voli u… »
Ubiću te! Miki pljunuo Sašku, ona pljunula njega, pomahnitali Đuričić šutirao žardinjere, četvorica ga držala! (VIDEO)

Ubiću te! Miki pljunuo Sašku, ona pljunula njega, pomahnitali Đuričić šutirao žardinjere, četvorica ga držala! (VIDEO)

Telegraf 20.12.2017
Miki je izgubio kontrolu i napao je Sašku Karan. Sukob između Mikija i Saške koji traje već danima, kulminirao je kada su se njih dvoje ispljuvali, ali bukvalno. 43 minuta mučenja! Saška i Jelena dovele Mikija do nervnog sloma, njemu pozlilo, umalo… »
43 minuta mučenja! Saška i Jelena dovele Mikija do nervnog sloma, njemu pozlilo, umalo polomio vrata kada je izleteo napolje…

43 minuta mučenja! Saška i Jelena dovele Mikija do nervnog sloma, njemu pozlilo, umalo polomio vrata kada je izleteo napolje…

Telegraf 20.12.2017
- Ćutite da ljudi mogu da kažu šta misle... Zašto upadate u reč - ponavljao je očajni Miki. Kada su ukućani seli da bi izglasali najodgovrnije takmičare, Jelena i Saška su uzele reč i nisu zatvorile usta pola sata što je Mikija dovelo do… »
Vanredno saopštenje produkcije: Jelena je pokušala da napusti Zadrugu - direktno napušta kuću!

Vanredno saopštenje produkcije: Jelena je pokušala da napusti Zadrugu - direktno napušta kuću!

Srbija danas 20.12.2017
Ostale ukućane ja ova vest jako obradovala. Današnje popodne u "" obeležio je još jedan u nizu mnogih sukoba u rijalitiju. Nakon što je Miljan Vračević uzeo šubaru Jeleni Golubović, koju je dobila na poklon od drage osobe, rediteljka je fizički… »

Vesti dana »