Повезане вести
Трагедија у породици Жике Тодоровића
Дневник 21.12.2017
Трогодишњи син познатог глумца Срђана Жике Тодоровића и његове суруге Ане, Дејан изненада је преминуо у среду увече. Како јављају београдски медији, након обдукције као узрок званично је утврђен синдром „изненадне смрт“… »
Издржи жико: Пријатељи Тодоровића шокирани трагедијом која га је задесила
Вечерње новости 21.12.2017
Вест да је преминуо трогодишњи син глумца Срђана Жике Тодоровића данас је све растужила. Вест да је преминуо трогодишњи син глумца Срђана Жике Тодоровића данас је све растужила. Пријатељи познатог глумца су шокирани трагедијом… »
Супруга Срђана Жике Тодоровића: Дејан нам је био све што смо имали
Трогодишњи син популарног глумца Срђана Жике Тодоровића и његове супруге Ане преминуо изненада у стану на Врачару. Обдукција потврдила да је изненадна смрт наступила у сну. НАЈВЕЋА трагедија коју човек може да доживи, задесила… »
Трагедија: Умро син Срђана Тодоровића, заспао и није се пробудио
Вести онлине 21.12.2017
Трогодишњи син познатог глумца преминуо је синоћ у породичном стану на Врачару. Велика трагедија погодила је породицу нашег прослављеног глумца Срђана Жике Тодоровића. Његов трогодишњи син преминуо је синоћ у породичном стану… »
Супруга Срђана Тодоровића: Само је заспао и више се није пробудио
Вести онлине 21.12.2017
Вест о смрти трогодишњег сина Дејана, глумца Срђана Жике Тодоровића потресла је Србију. У породичном стану Тодоровића на Врачару влада превелика туга, а Срђанова супруга Ана и мајка малог Дејана једва је смогла снаге да о смрти… »
Комшије уплакане: Синоћ смо чули мајчине крике за сином!
Пресс 21.12.2017
Трогодишњи син глумца Срђана Жике Тодоровића преминуо је у среду у породичном стану на Врачару. Комшије чувеног глумца и његове супруге Ане у сузама су рекли да је породицу задесила велика трагедија. "Жика и његова супруга су… »
"Не могу да говорим, у шоку сам": Колеге кроз сузе о смрти трогодишњег сина Жике Тодоровића
Блиц 21.12.2017
Глумац Срђан Жика Тодоровић и његова супруга Ана синоћ су доживели породичну трагедију када је изненада преминуо њихов трогодишњи син Дејан. Ова вест је шокирала његове блиске колеге. - Нисам чула. Ја сам у шоку. Јао Боже, не… »
Велика трагедија Преминуо син (3) Срђана Тодоровића, обдукција открила узрок смрти
Трогодишњи син прослављеног глумца преминуо је у среду увече у породичном стану на Врачару. Обдукцијом утврђен узрок смрти дечака. ВЕЛИКА трагедија погодила је породицу нашег прослављеног глумца Срђана Тодоровића - његов… »
(Фото) Жика неутешан након смрти сина (3): Скрхан болом глумац на прозору стана замишљено гледа у празно!
Курир 21.12.2017
Глумац Срђан Жика Тодоровић, након што је организовао сахрану сина јединца Дејана, вратио се у породични дом како би био уз неутешну супругу Ану. Видно скрхкан болом, у једном тренутку је изашао на прозор, где је провео неколико… »
Исповест супруге Жике Тодоровића: Усне мог сина су биле плаве. Покушала сам да га пробудим, али безуспешно
Блиц 21.12.2017
Супруга Срђана Жике Тодоровића, Ана, кроз сузе прича о трогодишњем сину Дејану који је синоћ изненада преминуо у породичном стану у београдском насељу Врачар. Обдукција је, према њеним речима, показала да се ради о синдрому… »
Туга: Изненада преминуо трогодишњи син глумца Жике Тодоровића
Блиц 21.12.2017
Трогодишњи син познатог глумца Срђана Жике Тодоровића (52) Дејан изненада је преминуо синоћ у Београду из још неутврђених разлога. Околности смрти за сада нису познате, а "Блицу" је ова тужна вест потврђена из најужег круга… »
Заспао је и није се пробудио: Маћеха Жике Тодоровића открила детаље изненадне смрти глумчевог синчића
Блиц 21.12.2017
Срђан Жика Тодоровић и његова супруга Ана синоћ су доживели трагедију када је њихов трогодишњи син Дејан изненада умро у породичном стану у београдском насељу Врачар. Глумчева маћеха Каролина Тодоровић испричала је да ништа… »
Ева рас занемела због смрти малог дејана: И сама сам прошла кроз тај мучан период! Бог је тако одлучио
Курир 21.12.2017
Син глумца Срђана Жике Тодоровиће Дејан (3) изненада је преминуо у породичној кући на Врачару у среду увече. Колеге глумци и јавност шокирана је трагедијом која је задесила глумца. "Прекинула сам важан састанак кад сам чула да је… »
Велика породична трагедија: Преминуо син (3) глумца Срђана Жике Тодоровића
Курир 21.12.2017
БЕОГРАД - Велика трагедија погодила је породицу легендарног глумца Срђана Жике Тодоровића. Како сазнајемо, његов трогодишњи син преминуо је у 19.45 часова у стану на Врачару, сазнајемо из извора блиских Куриру. Према… »
Карлеуша се огласила поводом смрти жикиног сина: Певачица потресена! Издржи, Жико...
Курир 21.12.2017
Јелена Карлеуша се на свом Твитер налогу огласила поводом смрти малог Дејана, ког су Срђан Тодоровић и његова супруга Ана чекали 12 година. "Јако ме је потресла вест о смрти трогодишњег сина Жике Тодоровића... Издржи Жико..."… »
Вести дана »

"Будућност региона лежи у заједничкој безбедности"! Мандић: Показано јединство српског народа, посведочена славна историја Србије и Црне Горе
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Председник изнео бројеве: Колико је људи присуствовало војној паради у Београду, а колико је протестовало
Данас пре 3 сатајош 2 повезане

Лепо време још неколико дана, а онда стиже кошава, РХМЗ се огласио: Од среде пад температуре, ево где ће прво захладнети
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана

Хаос у стану на новом Београду: Позвали полицију због разбијеног прозора, па их вређали, гризли и насрнули ножем: Осумњичени покушао да побегне током медицинског прегледа
Блиц пре 7 сатијош 2 повезане

Појашњење из Беле куће: Такса од 100.000 долара за америчку визу само за нове захтеве
Данас пре 4 сатијош 1 повезана