Povezane vesti

Selektor Srbije poručio Hrvatima: ‘Orlovi’ u Splitu kao na domaćem terenu

Selektor Srbije poručio Hrvatima: ‘Orlovi’ u Splitu kao na domaćem terenu

Hot sport 21.12.2017
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Jovica Cvetković dao je zanimljivu izjavu uoči Evropskog prvenstva u rukometu koje se igra u januaru 2018. godine u Hrvatskoj. Cvetković je poručio da očekuje ‘jugoslovensku atmosferu’, bez mržnje i… »
Cvetković: U Splitu kao kući, biće jugoslovenska atmosfera

Cvetković: U Splitu kao kući, biće jugoslovenska atmosfera

Dnevnik 21.12.2017
ZAGREB: Selektor rukometne reprezentacije Srbije Jovica Cvetković izjavio je da ne očekuje incidente, već pravu atmosferu na meču protiv Hrvatske u Splitu na startu Evropskog prvenstva. "Očekujem jugoslovensku atmosferu, ne kažem to tek tako. Igramo… »
Nije alibi selektor: Jovica Cvetković o EP: Uvek imam najviše ambicije, očekujem jugoslovensku atmosferu u Splitu

Nije alibi selektor: Jovica Cvetković o EP: Uvek imam najviše ambicije, očekujem jugoslovensku atmosferu u Splitu

Sportal blic 21.12.2017
Jovica Cvetković, selektor rukometne reprezentacije Srbije, otvoreno je pričao o Evropskom prvenstvu koje će se od 12. do 28. januara 2018. održati u Hrvatskoj. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Jovica Cvetković Naša selekcija igraće u Splitu, u… »
Srpski selektor: U Splitu očekujem "yu" atmosferu

Srpski selektor: U Splitu očekujem "yu" atmosferu

Mondo 21.12.2017
Jovica Cvetković dao je zanimljive odgovore hrvatskim "Sportskim novostima". Između ostalog i o tome kakvu atmosferu očekuje u Splitu na predstojećem Evropskom prvenstvu. "Imam najveće ambicije, nisam alibi selektor". Foto: MN Press Otvaranje… »
Počinju završne pripreme: Rukometaši od ponedeljka bruse formu za EP u Hrvatskoj

Počinju završne pripreme: Rukometaši od ponedeljka bruse formu za EP u Hrvatskoj

Sportal blic 21.12.2017
Rukometna reprezentacija Srbije u ponedeljak će započeti završne pripreme za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj koje traje od 12. do 28. januara. Foto: M. Metlaš / RAS Srbija Jovica Cvetković Na prvom treningu selektora Jovice Cvetkovića pojaviće se… »

Vesti dana »