Povezane vesti

Propušta li Rafa Australijan open?

Propušta li Rafa Australijan open?

Vesti online 22.12.2017
Najbolji teniser današnjice Rafael Nadal nije se oporavio od povrede pa je neizvesno njegovo učešće na prvom Grend slemu sezone, Australijan openu, koji kreće 15. januara. Španac je trebalo da ima petodnevni zajednički trening sa Žoaom Sousom, ali… »
Rafa otkazao treninge, početak sezone pod znakom pitanja?

Rafa otkazao treninge, početak sezone pod znakom pitanja?

Sportske.net 22.12.2017
Najbolji teniser sveta u 2017. godini ponovo ima problema sa kolenom zbog čega je otkazao sparing sesije sa Žoaom Sousom. Španski teniser Rafael Nadal otkazao je sparing sa Žoaom Sousom zakazan za ovu nedelju (18. do 22. decembra) zbog problema sa… »
Federer se prisetio prošlog Australijan opena: Samo sam hteo da izađem sa terena zdrav

Federer se prisetio prošlog Australijan opena: Samo sam hteo da izađem sa terena zdrav

Vesti online 22.12.2017
Najbolji teniser svih vremena Rodžer Federer prisetio se poslednjeg Australijan opena, kada je stigao u Melburn posle šest meseci pauze i na iznenađenje svih - slavio na prvom Grend slemu sezone. - Znao sam da mi koleno više nikada neće biti isto i… »
Problemi sa kolenom: Nadal otkazao treninge, početak sezone pod upitnikom

Problemi sa kolenom: Nadal otkazao treninge, početak sezone pod upitnikom

Sportal blic 22.12.2017
Rafael Nadal je trebalo da trenira sa Žoaom Sousom na Majorki od 18. do 22. decembra, međutim od toga je odustao zbog bolova u kolenu. Foto: Tanjug/AP Rafael Nadal Portugalac Sousa je medijima potvrdio: "Nije bio spreman da trenira. Pozvao me je da mi… »
Kobno koleno: Rafa Nadal i dalje ne trenira, ništa od duela sa Đokovićem u Abu Dabiju?

Kobno koleno: Rafa Nadal i dalje ne trenira, ništa od duela sa Đokovićem u Abu Dabiju?

Hot sport 22.12.2017
Najbolji teniser sveta Rafael Nadal blizu je odluke da otkaže učešće na egzibicionom turniru u Abu Dabiju. Problem je njegovo koleno sa kojim kuburi već nekoliko godina, a bolovi su se pojavili ponovo u međusezoni, nakon jedne od najuspešnijih… »
Miloš Raonić: Ne otpisujte tenisere koji su imali puno vremena za trening, a posebno ne Novaka Đokovića

Miloš Raonić: Ne otpisujte tenisere koji su imali puno vremena za trening, a posebno ne Novaka Đokovića

Hot sport 22.12.2017
Kanadski teniser smatra da niko u svetu ne bi smeo da otpiše Novaka Đokovića, koji ima izražen pad na ATP listi, ali je i dalje među najboljima na planeti. – Novak je uvek igrao fantastično u Melburnu. Imao je dosta vremena da se oporavi, trenira… »
Vera u Đokovića: Raonić: Ne otpisujte Noleta, tako su mnogi uradili sa Federerom, pa vidite šta je napravio

Vera u Đokovića: Raonić: Ne otpisujte Noleta, tako su mnogi uradili sa Federerom, pa vidite šta je napravio

Sportal blic 22.12.2017
Manje od mesec dana je ostalo do početka Australijan opena, a sve oči su uprete na Novaka Đokovića i njegov povratak na teren nakon povrede lakta i polugodišnje pauze. Foto: Pete Marovich / EPA; Miloš Raonić Najbolji srpski teniser može da se… »
"Đoković može da ponovi Federerov uspeh"

"Đoković može da ponovi Federerov uspeh"

Vesti online 22.12.2017
Sa prvim danin,ma 2018. godine kreće teniska sezona, a već polovinom januara igra se prvi Grend slem Australijan open, koji je Novak Đoković osvajao čak šest puta. Prošli put, Rodžer Federer je trijumfovao iako pre toga šest meseci nije igrao… »

Vesti dana »