Povezane vesti

„Žao mi je što nemam nijednu sliku iz Kana sa Kurosavom i Žanom Moro“

„Žao mi je što nemam nijednu sliku iz Kana sa Kurosavom i Žanom Moro“

RTS 23.12.2017
U Dvorani Kulturnog centra Beograda otvorena je izložba i predstavljena monografija o Mileni Dravić, a to je bila prilika da diva jugoslovenske i srpske kinematografije podeli sa posetiocima svoje uspomene i mnogobrojne anegdote iz bogate karijere. Dug… »
Život kao film: Milena Dravić podsetila se prestižnih nagrada i ispričala kako je Bred Pit glumio njenog sina (video)

Život kao film: Milena Dravić podsetila se prestižnih nagrada i ispričala kako je Bred Pit glumio njenog sina (video)

Blic 23.12.2017
Povodom dodele najvećeg domaćeg glumačkog priznanja, nagrade "Dobričin prsten" za životno delo, sinoć je u Dvorani Kulturnog centra Beograda otvorena izložba fotografija posvećena filmskom opusu Milene Dravić i predstavljena monografija o… »
"Kad mi je Dragan rekao da se smuvao sa njom, rekla sam mu: - ne laži" Seka Sablić ostavila sve bez teksta govorom na…

"Kad mi je Dragan rekao da se smuvao sa njom, rekla sam mu: - ne laži" Seka Sablić ostavila sve bez teksta govorom na…

Blic 22.12.2017
Jelisaveta Seka Sablić bila je bliska prijateljica Dragana Nikolića, a ono što je imala da kaže o životu Milene Dravić i njenog legendarnog supruga, kao i uspesima koleginice o kojoj je napisana monografija, oduševilo je večeras poštovaoce… »

Vesti dana »