Povezane vesti

Ubica priznao zločin: Kamiondžija bejzbol palicom pretukao partnera bivše žene zbog ljubomore

Ubica priznao zločin: Kamiondžija bejzbol palicom pretukao partnera bivše žene zbog ljubomore

Blic 25.12.2017
Nemanja Carević (36), koji je u subotu uhapšen zbog ubistva partnera svoje bivše supruge na Miljakovcu, policiji je praktično priznao brutalan zločin, a kao motiv naveo je ljubomoru, saznaje “Blic”. Carević je, kako se sumnja, u noći između… »
"To je bio nemili događaj": Ubica s Miljakovca ima odbranu na koju je teško ostati ravnodušan

"To je bio nemili događaj": Ubica s Miljakovca ima odbranu na koju je teško ostati ravnodušan

Blic 25.12.2017
Nemanja Carević (35), osumnjičen za ubistvo Milije Medića (32), koji je bio u vezi sa njegovom bivšom suprugom Marijanom (23), izjavio je posle predaje policiji da nije hteo da ga usmrti, već da je reč o nemilom događaju. - Nisam imao nameru da… »
Svirepi ubica sa miljakovca Pretio bivšoj ženi da će joj i dete ubiti

Svirepi ubica sa miljakovca Pretio bivšoj ženi da će joj i dete ubiti

Večernje novosti 25.12.2017
Nemanja Carević, koji je u Beogradu usmrtio Miliju Medića, partnera Marijane T., nasilno ušao u njen stan. Vikao iz sveg glasa, pominjao familiju. Pravdao se policiji da je samo hteo da ih zaplaši. NASILNO je razvalio vrata stana, koja sad ne mogu ni… »
Užas u Miljakovcu! Ženinom momku smrskao glavu štanglom Pretio joj: Mrtvi ste i ti i dete ako me odaš!

Užas u Miljakovcu! Ženinom momku smrskao glavu štanglom Pretio joj: Mrtvi ste i ti i dete ako me odaš!

Press 25.12.2017
Nemanja C. (32) iz Beograda upao u stan nevenčane supruge s kojom ima ćerkicu, štanglom nasmrt pretukao njenog dečka Miliju M. (32) i pobegao. Kako saznajemo, Nemanja je posle zločina zapretio ženi da će ubiti nju, njihovo dete i njenu porodicu… »
Osumnjičeni za zločin pravio se blesav u MUP: Čuo sam na TV da sam smrskao lobanju ženinom momku!

Osumnjičeni za zločin pravio se blesav u MUP: Čuo sam na TV da sam smrskao lobanju ženinom momku!

Kurir 25.12.2017
Nemanja C. (32), koji je osumnjičen da je u noći između petka i subote u stanu bivše nevenčane supruge Marijane T. (23) palicom nasmrt prebio njenog momka Miliju M. (32), tvrdio je juče u policiji da uopšte nije bio u tom stanu. Nemanja se… »

Vesti dana »