Povezane vesti
Lončar: Molio sam Gašića da bude predsednik no Kliničkog centra Niš, dobar je domaćin
Blic 25.12.2017
Zbog iskustva u privredi, ali i zato što smatra da je dobar domaćin, ministar zdravlja Zlatibor Lončar kaže da je upravo on zamolio rođenog brata direktora BIA-e, privrednika Bobana Gašića da prihvati funkciju predsednika Nadzornog odbora niškog… »
Lončar: Molio sam Gašića da bude predsednik NO KC Niš
Danas 25.12.2017
Zlatibor Lončar je kazao danas u Nišu da je on lično „insistirao“ i „molio“ Bobana Gašića, brata direktora BIA Bratislava Gašića i vlasnika privatne firme „BG Produkt“, da bude predsednik Nadzornog odbora Kliničkog centra Niš. - Ja sam lično insistirao… »
Lončar: Gašić moj izbor, nije plaćen...
Vesti online 25.12.2017
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je danas da je lično insistirao i molio Bobana Gašića da uđe u Nadzorni odbor niškog Kliničkog centra, kako bi pomogao u organizaciji rada, te da je reč o neplaćenoj funkciji. Mediji su preneli da je Boban Gašić… »
Da je više domaćina kao što su Bata i Boban Gašić
Mondo 25.12.2017
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da je on lično insistirao i molio Bobana Gašića, brata direktora BIA Bratislava Gašića, da postane predsednik Nadzornog odbora niškog Kliničkog centra. Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić Lončar je rekao da se radi… »
Lončar: Da je više takvih domaćina kao što su Boban i Bata Gašić, gde bi nam bio kraj
Nova ekonomija 25.12.2017
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je, prilikom obilaska novog Kliničkog centra, da je on lično insistirao i molio Bobana Gašića, brata direktora Bezbednosno informativne agencije Bratislava Gašića, da postane predsednik Nadzornog odbora niškog… »
Vesti dana »
Kos pozvala Skupštinu Srbije da što pre uskladi novousvojene pravosudne zakone sa EU standardima
Beta pre 1 satjoš 14 povezanih
Prevoznici iz Crne Gore prekinuli blokade na graničnim prelazima
N1 Info pre 3 minutajoš 26 povezanih
Lukoil prodaje poslovanje američkoj investicionoj grupi, čeka se 'mig' Vašingtona
Radio 021 pre 24 minutajoš 25 povezanih
Zašto je Đoković igrao loše protiv Muzetija? "On je sav izlepljen, izgledalo je užasno"
Mondo pre 53 minutajoš 34 povezane