Povezane vesti
Sakašvili najavio žalbu Sudu u Strazburu zbog 'otmice'
Novi magazin 26.12.2017
Ukrajinski opozicionar Mihail Sakašvili, osnivač Pokreta novih snaga, najavio je danas u Kijevu da će tužiti Službu bezbednosti Ukrajine (SBU) zbog "razbojništva, napada i otmice". "Oni su me oteli! I to je sada zvanično potvrdio i sud. Pripremamo… »
Sakašvili tuži ukrajinske obaveštajce: Otet sam, tražiću odštetu u Strazburu!
Kurir 26.12.2017
"Spremamo se da se žalimo na UŠ zbog razbojništva, napada i otmice. Oni su me oteli i sada je to potvrđeno u sudu. Spremamo se i da se žalimo Evropskom sudu za ljudska prava. Tražiću kompenzaciju za otmicu", rekao je bivši gruzijski predsednik… »
Sakašvili tvrdi da je otet, tražit će odštetu u Strazburu
Al Jazeera 26.12.2017
Lider ukrajinske opozicije želi na Evropskom sudu za ljudska prava tražiti kompenzaciju zbog pritvaranja i hapšenja. Lider ukrajinskog opozicionog Pokreta novih snaga Mihail Sakašvili namjerava tužiti ukrajinsku službu sigurnosti i podnijet će… »
Vesti dana »

"Janjičari sahranjuju: Državu!" Skandal u bugarskom parlamentu: Poslanici se vređali, pa se potukli! Svi iz sale se umešali (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Tinejdžerka (17) izgubila kontrolu nad skupocenim audijem, zakucala se u poznati restoran, pa povredila sebe i dvoje ljudi: Detalji karambola na Dorćolu (foto)

(Mapa) stižu pljuskovi sa grmljavinom! U ovim delovima Srbije nepogode naglo prekidaju toplotni talas, izdato žuto upozorenje

Bjelogrlić u Zaječaru: Došli smo da vas zamolimo da nam u nedelju otvorite vrata slobode
Danas pre 1 satjoš 1 povezana