Povezane vesti
Sakašvili najavio žalbu Sudu u Strazburu zbog 'otmice'
Novi magazin 26.12.2017
Ukrajinski opozicionar Mihail Sakašvili, osnivač Pokreta novih snaga, najavio je danas u Kijevu da će tužiti Službu bezbednosti Ukrajine (SBU) zbog "razbojništva, napada i otmice". "Oni su me oteli! I to je sada zvanično potvrdio i sud. Pripremamo žalbu… »
Sakašvili tuži ukrajinske obaveštajce: Otet sam, tražiću odštetu u Strazburu!
Kurir 26.12.2017
"Spremamo se da se žalimo na UŠ zbog razbojništva, napada i otmice. Oni su me oteli i sada je to potvrđeno u sudu. Spremamo se i da se žalimo Evropskom sudu za ljudska prava. Tražiću kompenzaciju za otmicu", rekao je bivši gruzijski predsednik Sakašvili… »
Sakašvili tvrdi da je otet, tražit će odštetu u Strazburu
Al Jazeera 26.12.2017
Lider ukrajinske opozicije želi na Evropskom sudu za ljudska prava tražiti kompenzaciju zbog pritvaranja i hapšenja. Lider ukrajinskog opozicionog Pokreta novih snaga Mihail Sakašvili namjerava tužiti ukrajinsku službu sigurnosti i podnijet će tužbu i… »
Vesti dana »

Ruski odgovor Trampu: "Brbljivi mirotvorac sada je ratnik protiv Rusije!“
Alo pre 5 minutajoš 33 povezane

Kineske državne naftne kompanije obustavljaju kupovinu ruske nafte zbog sankcija
RTS pre 8 minutajoš 94 povezane

Ove nedelje stiže nova izmena Uredbe o ograničavanju marži: Evo šta to znači za cene u prodavnicama
Blic pre 19 minutajoš 24 povezane

Dačić: Policija će 1. novembra biti „neprimetna ako ne bude napada“
In medija pre 2 satajoš 22 povezane

Stižu zahlađenje, pljuskovi i grmljavine u dva dana dva godišnja doba, prognozira Marko Čubrilo
Dnevnik pre 2 satajoš 32 povezane