Povezane vesti
Daj to što si ukrala! Maca ponižena pred svima, moralo da reaguje obezbeđenje! (VIDEO)
Telegraf 26.12.2017
Maca Diskrecija se na bazaru provela ko bosa po trnju. Izgleda da Maci danas baš ne ide i nakon što ju je Bora fizički napao i počeo da je davi, Diskreciju je potom i obezbeđenje ponizilo na bazaru. Neće mene žene da prave budalom, krvi ću im se… »
Biser veka, ali bukvalno! Nada Topčagić čestitala novu 1918. pa zapevala: Dolaze nam bolji dani! (VIDEO)
Telegraf 26.12.2017
Nada se zanela i u svojoj čestitki omanula za "samo" 100 godina. Iako 2018. još nije ni počela, već imamo lapsus godine, a verovatno i veka, a sve zahvaljujući Nadi Topčagić koja je svima čestitala srećnu 1918. godinu. Neće mene žene da prave… »
Neće mene žene da prave budalom, krvi ću im se napiti! Bora odlepio, nastavio da vređa Macu, a reakcija zadrugarki je bila…
Telegraf 26.12.2017
- Kad vas žena zaje*e, marš bre napolje. Ako žene zasluže treba da ih držite ko malo vode na dlanu - urlao je Bora. Nakon što je Bora fizički napao Macu i počeo da je davi, Santana je nastavio da vređa Diskreciju i sve žene, a reakcija ženskog… »
Ženama treba vaspitna! Bora vređao i ponižavao Macu i sve žene, Miki joj tražio da mu vrati prsten, a ona je potezom…
Telegraf 26.12.2017
Umesto da Maci uputi iskreno izvinjenje, Santana je nastavio da je vređa i ponižava. Maca Diskrecija i Bora Santana u nedelju, 24. decembra su se verili, ali danas je između nih došlo do žestoke svađe, nakon čega je Santana fizički nasrnuo na… »
Vesti dana »

Dosta je bilo krvi: Studenti Pravnog za večeras najavili protest zbog napada na profesorku
Novi magazin pre 56 minutajoš 13 povezanih

Studentu koji je napao profesorku i portira na Pravnom fakultetu određeno zadržavanje
RTV pre 7 minutajoš 59 povezanih

Iz pritvora pušteni SNS batinaši osumnjičeni za prebijanje studenata kada je jednoj studentkinji polomljena vilica
NoviSad.com pre 46 minutajoš 19 povezanih

AP: Srpski studenti protestom obeležili sedam meseci od tragedije na železničkoj stanici
Beta pre 6 satijoš 22 povezane