Повезане вести
Мајка четворо деце вози камион по Европи, а о њеном статусу бруји Балкан: Свугде у свету жена што више зна, више је цењена…
Курир 27.12.2017
"Ја сам она која те "пушта" да се укључиш у саобраћај док излећеш из зауставне траке као да летиш са свемирским бродом а не аутом, блицам ти и скидам ногу са гаса, а ти притом конташ "далеко је камион, не може он мене стићи". Ти… »
Јованка има четворо деце, вози камион по Европи и статусом је свима запушила уста!
Ало 27.12.2017
Јованка Мишурић је својим статусом покренула лавину коментара на Фејсбуку! Јованка Јока Мишурић из Добоја (40) једна је од ретких жена која вози камион и свакодневно се широм Европе сусреће са разним "незгодним ситуацијама". Како… »
Јованка је мајка храброст за воланом: Има 4 деце, вози камион по Европи, а сада је једним статусом свима запушила уста! (фото)
Телеграф 27.12.2017
"Мене омаловажаваш како сам глупа јер радим овај посао, а не знаш у кружни ток да уђеш како треба. Мене омаловажаваш што возим камион, а не знаш где све имаш граничне прелазе да изађеш из своје државе" - Ја сам она која те… »
Вести дана »

Сајбер напад пореметио рад на неколико главних европских аеродрома
Радио 021 пре 2 сатајош 19 повезаних

„Снага јединства“: Приказани моц́ни системи, „хермес“, „пулс“, руска „красуха“... /видео, фото/
Спутник пре 50 минутајош 20 повезаних

Руски напади "шахедима" и "искандерима" широм Украјине; Кијев узвратио ударом на нуклеарну електрану Запорожје
РТС пре 1 сатјош 24 повезане