Povezane vesti

Svi su mi okrenuli leđa, vas tri me mrzite! Luna žestoko oplela po svojim drugaricama, a ono što je rekla o Kiji niko nije…

Svi su mi okrenuli leđa, vas tri me mrzite! Luna žestoko oplela po svojim drugaricama, a ono što je rekla o Kiji niko nije…

Telegraf 27.12.2017
- One su se ponele premna meni kao da ne postojim u kući, ajde što ne postojim, nego me gledaju kao da sam im pobila celu familiju - objasnila je Luna. Luna Đogani je sinoć pred svim zadrugarima priznala kako se oseća usamljeno i da smatra da je… »
Luna i Kija 10 minuta pričale o Slobinom ponosu, a potom do detalja opisivale analni seks! (VIDEO)

Luna i Kija 10 minuta pričale o Slobinom ponosu, a potom do detalja opisivale analni seks! (VIDEO)

Telegraf 27.12.2017
Kija i Luna su ponovo izblamirale Slobu, i on je hteo u zemlju da propadne kada su počele da pričaju o seksu i njegovom polnom organu. Kija i Luna su i definitivno postale najbolje drugarice i zajedničkim snagama su Slobu ubacile u pravu mašinu, i… »
Nisam ti ja slobodan! Kija pobesnela na Miljana, izveđali se, a kad je pomenuo Radanovića prekipelo joj je! (VIDEO)

Nisam ti ja slobodan! Kija pobesnela na Miljana, izveđali se, a kad je pomenuo Radanovića prekipelo joj je! (VIDEO)

Telegraf 27.12.2017
Kija Kockar i Miljan posvađali su se u pabu i to nakon Vračevićeve celodnevne svađe sa Lepim Mićom. Nakon što su Miljan i Lepi Mića završili sa svađanjem u dvorištu, Vračević je došao u pab u kojem su bile Kija Kockar i Teodora Džehverović… »
32 minuta najžešćih psovki! Ti si anino pseto: Lepi Mića i Miljan se užasno posvađali, ni obezbeđenje nije moglo da ih…

32 minuta najžešćih psovki! Ti si anino pseto: Lepi Mića i Miljan se užasno posvađali, ni obezbeđenje nije moglo da ih…

Telegraf 27.12.2017
Provokacije, prozivke, uvrede, psovke...sve to su razmenili Lepi Mića i Miljan Vračević. Miljan i Lepi Mića svađu su započeli u kući, a ticala se Miljanovog bega iz Zadruge. Opšti haos nastao je kad su izašli iz kuće i svađu nastavili u… »
Rada Radenović otkrila zbog čega više nije voditeljka Zadruge, kao i da li se vraća na male ekrane!

Rada Radenović otkrila zbog čega više nije voditeljka Zadruge, kao i da li se vraća na male ekrane!

Telegraf 27.12.2017
U želji da saznamo zbog čega se Rada više ne druži sa gledaocima "Zadruge", pozvali smo voditeljku. Gledaoci rijalitija " Zadruga" navikli su da ponedeljkom kraj malih ekrana gledaju Radu Radenović, međutim, poslednjih nedelja umesto nje sa… »
Očekivala sam da me urnišeš, imaš pravo da me pljuneš: Luna se poverila Kiji, a ovako joj je uzvratila Slobina supruga…

Očekivala sam da me urnišeš, imaš pravo da me pljuneš: Luna se poverila Kiji, a ovako joj je uzvratila Slobina supruga…

Telegraf 27.12.2017
- Ja tebe ne gledam kao Slobinu ženu i suparnicu - rekla je Luna tokom razgovora sa Kijom. Dok je Sloba sedeo pored njih i sve vreme ćutao, Kija i Luna su pričale o odnosu između njih dve, ali i o Kristininom dečku, i Anabelinom mužu. Luna i Kija 10… »
Klošarko, priđi mi ako si jaka! Kija i Jelena se brutalno vređale, pa se umalo pošibale, obezbeđenje ih razdvajalo…

Klošarko, priđi mi ako si jaka! Kija i Jelena se brutalno vređale, pa se umalo pošibale, obezbeđenje ih razdvajalo…

Telegraf 27.12.2017
Prepirka je nastala zbog stvari koje je Kristina ostavila na Jeleninom krevetu. Jelene Golubović i Kristina Kija Kockar po prvi put su ušle u ozbiljnu svađu, koja je otišla toliko daleko da je obezbeđenje moralo da interveniše. Posle niza uvreda… »
Ja sam bivša, pomogla bih ti, al' me boli... Slobu prvo ukanalila Luna, a onda mu je Kija spustila za sva vremena! (VIDEO)

Ja sam bivša, pomogla bih ti, al' me boli... Slobu prvo ukanalila Luna, a onda mu je Kija spustila za sva vremena! (VIDEO)

Telegraf 27.12.2017
Supruga i ljubavnica su se udružile protiv Slobe, i on nije znao šta ga je snašlo. Ponekad se čini da u začarnom ljubavnom trouglu u "Zadruzi" najgore prolazi Sloba, naročito kada se Kija i Luna udruže protiv njega. Popi*ala si se po meni! Sloba… »
Popi*ala si se po meni! Sloba pobesneo na Lunu, urlao, lupao o sto, pa joj zapretio da sa ovim zadrugarom više ne sme…

Popi*ala si se po meni! Sloba pobesneo na Lunu, urlao, lupao o sto, pa joj zapretio da sa ovim zadrugarom više ne sme…

Telegraf 27.12.2017
- Veruj mi, ovo je najkrupnija stvar oko koje smo se posvađali - rekao je Sloba. Juče u toku dana Luna Đogani i Sloba Radanović su se žestoko posvađali, zato što je Đoganijeva zamolila Anđela Rankovića da joj napravi čaj, nakon čega je Sloba… »
Sloba podivljao jer je Luna dala čaj bolesnoj Teodori, pevačica mu poručila: Mrtav si za mene, ti si ološ i šljam! (video)

Sloba podivljao jer je Luna dala čaj bolesnoj Teodori, pevačica mu poručila: Mrtav si za mene, ti si ološ i šljam! (video)

Telegraf 27.12.2017
Teodora nije mogla da veruje da je Sloba napravio haos zbog nekoliko kašika čaja. Malo je reći da je Teodora izgubila živce kada je Sloba napravio neviđeni haos jer joj je Luna dala Džehverovićevoj uvin čaj koji joj je bio neophodan. Ukućani u… »

Vesti dana »