Повезане вести

Ђорђевић: Одлука да се одбије Ђиласова донација деци је моја

Ђорђевић: Одлука да се одбије Ђиласова донација деци је моја

Радио 021 27.12.2017
Министар за рад, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић изјавио је да је он лично одлучио да Драгану Ђиласу не буде омогућено да донира новац Установи за децу и младе "Сремчица". Ђорђевић је рекао да "није желео да дозволи да… »
Ђорђевић: У 2018. потупуна контрола расхода министарства

Ђорђевић: У 2018. потупуна контрола расхода министарства

РТС 27.12.2017
Увођење социјалних карти, реорганизација Центара за социјални рад и борба против сиве економије, главни су циљеви Министарства за рад у идућој години, рекао је ресорни министар Зоран Ђорђевић, представљајући резултате свог… »
Ђорђевић: Закон о родној равноправности није ствар сујете и сукоба за Зораном Михајловић

Ђорђевић: Закон о родној равноправности није ствар сујете и сукоба за Зораном Михајловић

Блиц 27.12.2017
Министар за рад Зоран Ђорђевић рекао је данас да ће се Закон о родној равноправности наћи у првом пакету закона који треба да буду донешени следеће године и истакао да примедбе његовог министарства на тај закон немају везе са… »
На пролеће 2018. године нов Закон о родној равноправности

На пролеће 2018. године нов Закон о родној равноправности

Нови магазин 27.12.2017
Нови закон о родној равноправности требало би да буде усвојен на пролеће 2018. године, рекао је данас министар за рад, запошљвање, борачка и социјална питања Зоран Дјордјевић и додао да постоји велики помак у положају жена у… »
Зоран Ђорђевић: Лично сам одлучио да се не прихвати Ђиласова донација деци

Зоран Ђорђевић: Лично сам одлучио да се не прихвати Ђиласова донација деци

Нова економија 27.12.2017
Министар за рад, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић изјавио је да је он лично одлучио да не буде омогућено Драгану Ђиласу да донира новац добијен у судском поступку Установи за децу и младе Сремчица. Ђорђевић је навео да… »
Ђорђевић: Лично сам одбио да Ђилас донира новац деци у дому "Сремчица"

Ђорђевић: Лично сам одбио да Ђилас донира новац деци у дому "Сремчица"

Данас 27.12.2017
Министар за рад, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић изјавио је да је он лично одлучио да не буде омогућено Драгану Ђиласу да донира новац добијен у судском поступку Установи за децу и младе "Сремчица". Како преноси… »
Министар Ђорђевић: Може донација али не "Ђиласова"

Министар Ђорђевић: Може донација али не "Ђиласова"

Мондо 27.12.2017
Министар за рад Зоран Ђорђевић објаснио је данас да је одбио донацију Драгана Ђиласа Установи за децу и младе "Сремчица" у којој бораве деца са сметњама у развоју, "јер би то била злоупотреба институције зарад политичких поена"… »

Вести дана »