Povezane vesti
Lekcija iz ljudskosti grega popovića: Bogati smo kao sam đavo, a ne treba nam, onda si govno od čoveka ako ne pomogneš
Sportski žurnal 27.12.2017
Greg Popović je na klupi Sparsa od 1996. i godišnje zarađuje oko 11 miliona dolara, osvajač je pet NBA prstena. Petostruki osvajač NBA prstena trener San Antonija Greg Popović pred meč sa Bruklinom odgovorio je novinaru na pitanje koliko mu znači… »
"Ludi Srbin" oduševljava: Popović: Jednostavno je, bolesno si bogat, ne daješ siromašnima, ti si…
Sportal blic 27.12.2017
Trener košarkaša San Antonija Greg Popović pored toga što slovi za jednog od najboljih stručnjaka današnjice, poznat je i po svom humanitarnom radu, ali i po izjavama koje neretko obiđu planetu. Foto: Zereshk / Wikipedia Greg Popović “Ludi Srbin” kako ga… »
Popović oduševio svet: Bolesno smo bogati...
Vesti online 27.12.2017
Trener košarkaša San Antonija Greg Popović ponovo je oduševio svet izjavom i humanošću. On je redovni učesnik humanitarne akcije "Šampioni protiv gladi", na kojoj se prikupljaju sredstva za siromašne porodice u SAD. - Mi smo bolesno bogati, a nije nam… »
Vesti dana »

Zabrinut sam, ovo nije Srbija, ne sme naš reprezentativac tako da se ponaša: Svetislav Pešić progovorio nakon Portugala! Portugalci progovorili o isključenju petruševa: Udario me je u stomak, nadao sam se da ga neće isključiti!
Hot sport pre 16 minutajoš 113 povezane

Veljanovski: Vučićeva namera raskrinkana, ne znamo šta je Srbija ponudila UG da bi se oslobodila nezavisnih medija
N1 Info pre 1 satjoš 25 povezanih

Određen pritvor osumnjičenoj da je bebu ostavila u kesi kod kontejnera u Zemunu
Sputnik pre 5 satijoš 38 povezanih

RZS: Stopa zaposlenosti u Srbiji u drugom kvartalu 51,5 odsto, a nezaposlenosti 8,5 odsto
Beta pre 5 satijoš 47 povezanih