Povezane vesti

Vučević (SNS): Neću se izviniti zbog izjave kojom sam ukazao na problem zavisnog sudstva

Vučević (SNS): Neću se izviniti zbog izjave kojom sam ukazao na problem zavisnog sudstva

Beta 28.12.2017
Potpredsednika Srpske napredne stranke (SNS) i gradonačelnik Novog Sada Miloša Vučevića izjavio je danas da se neće izviniti zbog "istine koju je rekao" kada je "kao pravnik i običan gradjanin" pitao sudije "kome služe, narodu ili lopovima" i… »
Brnabić: Ovo je dokaz da nam trebaju reforme u pravosuđu!

Brnabić: Ovo je dokaz da nam trebaju reforme u pravosuđu!

Pravda 28.12.2017
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da razume reakciju Miloša Vučevića povodom oslobađajuće presude nekadašnjem ministru Predragu Bubalu. - Mogu da razumem Miloša Vučevića, zvala sam ga jutros telefonom, potpuno mogu da razumem tu… »
Vučević: Građani očekuju odgovornost, pravdu za oteto

Vučević: Građani očekuju odgovornost, pravdu za oteto

Dnevnik 28.12.2017
BEOGRAD: Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević ponovio je danas stav, koji je izneo kao pravnik i građanin, da je oslobađajuća presuda bivšem ministru privrede Predragu Bubalu, koji je sa više državnih službenika optužen za zloupotrebe u… »
Vučević: Presuda u slučaju Luke Beograd prelila punu čašu nezadovoljstva

Vučević: Presuda u slučaju Luke Beograd prelila punu čašu nezadovoljstva

Danas 28.12.2017
Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio je za Pink da je presuda u slučaju Luka Beograd prelila već punu čašu svenarodnog nezadovoljstva, nepostojanjem korespodencije između pravde i prava… »
Brnabić: Mogu da razumem frustriranost Vučevića

Brnabić: Mogu da razumem frustriranost Vučevića

Blic 27.12.2017
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da razume reakciju Miloša Vučevića povodom oslobađajuće presude nekadašnjem ministru Predragu Bubalu. "Mogu da razumem Miloša Vučevića, zvala sam ga jutros telefonom, potpuno mogu da razumem tu… »

Vesti dana »