Povezane vesti

Od Nove godine elektronska registracija firmi

Od Nove godine elektronska registracija firmi

RTS 28.12.2017
Od 1. januara građani Srbije koji imaju elektronski potpis, moći će da osnivaju preduzetničke firme preko interneta, na isti način i plate registraciju za trećinu jeftinije nego na šalteru, a i rešenje o osnivanju preduzeća dobiće mejlom… »
Od 1. januara elektronska registracija firmi, jeftinije od "papirne" prijave

Od 1. januara elektronska registracija firmi, jeftinije od "papirne" prijave

Blic 28.12.2017
Agencija za privredne registre (APR) počeće od 1. januara naredne godine da pruža uslugu elektronske registracije preduzetnika. Već od ponedeljka, prema rečima direktora Kancelarije za IT i e-upravu Mihaila Jovanovića, građani Srbije će moći da… »
Od Nove godine online registracija preduzetnika u Srbiji

Od Nove godine online registracija preduzetnika u Srbiji

Gde investirati 28.12.2017
Od početka 2018. godine građani Srbije moći će lakše, jeftinije i brže da se registruju kao preduzetnici, zahvaljujući novoj usluzi Agencije za privredne registre (APR). Ova usluga omogućava da se procedura registrovanja u potpunosti obavlja putem… »
Elektronska registracija u APR-u od 1.januara

Elektronska registracija u APR-u od 1.januara

Danas 28.12.2017
Od početaka iduće godine preduzetnici u Srbiji će moći da se registruju preko interneta, bez odlaska na šalter, najavila je danas Agencija za privredne registre (APR) koja od 1. januara pokreće uslugu elektronske registracije. Registracija… »
Sjajna vest za preduzetnike: Od 1. januara registracija u APR-u iz "fotelje"

Sjajna vest za preduzetnike: Od 1. januara registracija u APR-u iz "fotelje"

Telegraf 28.12.2017
Pripremljenim Nacrtom izmena i dopuna Zakona o privrednim društvima predviđeno je uvođenje elektronske registracije i za osnivanje privrednih društava koja će, za jednočlana društva sa ograničenom odgovornošću (doo), početi odmah posle stupanja… »

Vesti dana »

Đoković: Marej sve zna o meni

Đoković: Marej sve zna o meni

Sportski žurnal pre 1 satjoš 22 povezane
STAV najavio blokadu novosadskog Rektorata

STAV najavio blokadu novosadskog Rektorata

Moj Novi Sad pre 11 satijoš 5 povezanih
Kfor odbio zahtev Prištine

Kfor odbio zahtev Prištine

Vesti online pre 55 minutajoš 30 povezanih