Povezane vesti
London nam nije prijatelj! Dačić žestoko po Britancima
Pravda 28.12.2017
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je da je nedavno Veliku Britaniju uvrstio u red zemalja koje Srbiji nisu prijatelji (uz SAD i Francusku), jer je ta zemlja predlagala rezoluciju o Srebrenici u UN, a da Beograd o njoj nije ni… »
Dačić: Hteo da se izvinim Vučiću, ali...
Mondo 28.12.2017
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić obrazlažio zašto je nedavno rekao da Srbiji velike zemlje nisu prijatelji i da u politici nema prijateljstva. Foto: Tanjug/Dušan Aničić On je rekao da je Velika Britanija predlagala rezoluciju o Srebrenici u… »
Dačić za: “Blic” "Neka izvini predsednik Vučić, ali ovakve stvari prijatelji ne rade"
Blic 28.12.2017
Ako sam naneo štetu Srbiji, neka me smene ali, ja to mislim, i siguran sam da 90 odsto našeg naroda to isto misli, kaže za "Blic" srpski šef diplomatije Ivica Dačić. On ovako komentariše svoju nedavnu izjavu u kojoj navodi da SAD, Velika Britanija… »
Biserko: Čeka se dogovor Trampa i Putina da Srbija pripadne Rusiji
Vesti online 28.12.2017
"Izjave Ivica Dačića o tome da Srbiji nisu prijateljske zemlje Francuska, Nemačka, Velika Britanija, kao i izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Hrvatskoj, govore da Srbija nema nameru da svoju energiju koncentriše na ono što zvanično… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 3 satajoš 1 povezana