Povezane vesti

London nam nije prijatelj! Dačić žestoko po Britancima

London nam nije prijatelj! Dačić žestoko po Britancima

Pravda 28.12.2017
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je da je nedavno Veliku Britaniju uvrstio u red zemalja koje Srbiji nisu prijatelji (uz SAD i Francusku), jer je ta zemlja predlagala rezoluciju o Srebrenici u UN, a da Beograd o njoj nije ni… »
Dačić: Hteo da se izvinim Vučiću, ali...

Dačić: Hteo da se izvinim Vučiću, ali...

Mondo 28.12.2017
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić obrazlažio zašto je nedavno rekao da Srbiji velike zemlje nisu prijatelji i da u politici nema prijateljstva. Foto: Tanjug/Dušan Aničić On je rekao da je Velika Britanija predlagala rezoluciju o Srebrenici u… »
Dačić za: “Blic” "Neka izvini predsednik Vučić, ali ovakve stvari prijatelji ne rade"

Dačić za: “Blic” "Neka izvini predsednik Vučić, ali ovakve stvari prijatelji ne rade"

Blic 28.12.2017
Ako sam naneo štetu Srbiji, neka me smene ali, ja to mislim, i siguran sam da 90 odsto našeg naroda to isto misli, kaže za "Blic" srpski šef diplomatije Ivica Dačić. On ovako komentariše svoju nedavnu izjavu u kojoj navodi da SAD, Velika Britanija… »
Biserko: Čeka se dogovor Trampa i Putina da Srbija pripadne Rusiji

Biserko: Čeka se dogovor Trampa i Putina da Srbija pripadne Rusiji

Vesti online 28.12.2017
"Izjave Ivica Dačića o tome da Srbiji nisu prijateljske zemlje Francuska, Nemačka, Velika Britanija, kao i izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića o Hrvatskoj, govore da Srbija nema nameru da svoju energiju koncentriše na ono što zvanično… »

Vesti dana »