Povezane vesti

(Foto) Moja velika beba spava! Ceca se provozala helikopterom, a u zagrljaju joj je ovaj muškarac!

(Foto) Moja velika beba spava! Ceca se provozala helikopterom, a u zagrljaju joj je ovaj muškarac!

Kurir 31.12.2017
Svetlana Ražnatović ove Nove godine će nastup održati u Srbiji, a sa fanovima je podelila zanimljivu fotografiju. A post shared by CECA (@craznatovic_official) on Dec 31, 2017 at 6:57am PST Ona je na Instagram objavila sliku iz helikoptera, a na… »
(Video) Baš im je teško! Andrija i Aleksandra Novu godinu dočekuju na Jamajci, a evo kako se provode!

(Video) Baš im je teško! Andrija i Aleksandra Novu godinu dočekuju na Jamajci, a evo kako se provode!

Kurir 31.12.2017
Andrija Milošević i njegova devojka Aleksandra Tomić za novogodišnje praznike otputovali su na Jamajku. "Želim da brinete o zdravlju, ali da ne shvatate previše ozbiljno ovaj život, jer kao što vidite, život prođe sam, pa i mi ćemo", rekao je… »
(Foto) kod nje je sve sa stilom: Dragana Mirković iznenadila fanove novogodišnjim stajlingom!

(Foto) kod nje je sve sa stilom: Dragana Mirković iznenadila fanove novogodišnjim stajlingom!

Kurir 31.12.2017
Folk zvezda Dragana Mirković je svojim fanovima na društvenim mrežama poželela srećnu i uspešnu 2018. godinu, a za tu priliku je pripremila i nekoliko fotografija. Na jednoj od njih ona pozira u zlatnom šeširu, a ispred nje na trpezi su detalji u… »
(Foto) njen dekolte je ubitačan: Dara Bubamara opalila provokativni selfi u krevetu!

(Foto) njen dekolte je ubitačan: Dara Bubamara opalila provokativni selfi u krevetu!

Kurir 31.12.2017
Dara Bubamara je na svom Instagrasm profilu objavila fotografiju koja je raspametila muški rod. Ona je u prvi plan stavila bujne grudi i duboki dekolte, a fanovi su je hvalili u komentarima. A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Dec… »
Poslednji selfi! (FOTO)

Poslednji selfi! (FOTO)

Mondo 31.12.2017
Pevačica se pozdravila sa fanovima provokativnim selfijem. Jelena Karleuša je objavila poslednju fotografiju iz ove godine na društvene mreže koju je slikala sama. Pevačica je u prvi plan stavila bujni dekolte i dokazala da izgleda fenomenalno i sa… »
(Foto) držaće se svoje novogodišnje odluke: Lidija Vukićević poslala fanovima važnu poruku!

(Foto) držaće se svoje novogodišnje odluke: Lidija Vukićević poslala fanovima važnu poruku!

Kurir 31.12.2017
Lidija Vukićević ne krije da je tokom života naučila da bude smirenija i da ne reaguje ishitreno na postupke drugih. Ona je sa svima podelila važnu poruku na društvenim mrežama i na taj način dala svima savet za predstojeću godinu. "Ja sam… »
(Foto) Poslednji selfi u 2017. Godini: Jelena Karleuša dokazala da izgleda kao milion dolara!

(Foto) Poslednji selfi u 2017. Godini: Jelena Karleuša dokazala da izgleda kao milion dolara!

Kurir 31.12.2017
Jelena Karleuša je u prvi plan stavila bujni dekolte i dokazala da izgleda fenomenalno i sa minimalno šminke na licu. Fanovi su se oduševili kada je objavila poslednji selfi u 2017. godini, pa su ostavili brojne komentare. A post shared by JELENA… »
(Foto) elena Karić oduševila fanove lepim vestima: Blagosloveni smo novom bebom!

(Foto) elena Karić oduševila fanove lepim vestima: Blagosloveni smo novom bebom!

Kurir 31.12.2017
Elena Karić je danas oduševila pratioce na društvenim mrežama, kada je objavila novu fotografiju. Ona je saopštila svima da je ima novog člana porodice, a u pitanju je tele. A post shared by Elena Karaman Karic (@elena.karamankaric) on Dec 31, 2017… »

Vesti dana »