Povezane vesti
Prva beba rođena u 2018. godini
RTK 01.01.2018
Porodica Bulatović iz Kragujevca imala je razlog više za slavlje u novogodišnjoj noći. Ova porodica postala je bogatija za još jednog člana, sina Teodora koji je prva beba rođena u kragujevačkom porodilištu u 2018. godini. Aleksandra Bulatović je 45… »
Mirna novogodišnja noć
RTK 01.01.2018
Novogodišnja noć u Kragujevcu protekla je bez ikakvih problema. Prema podacima Policijske uprave, nije bilo narušavanja javnog reda i mira i izvršenja krivičnih dela. Zaposleni u Službi za hitnu medicinsku pomoć imali su uobičajen broj intervencija, bez… »
Teodor prva beba rođena u Kragujevcu u 2018. godini: "On je Božji dar, moja najlepša Nova Godina"
InfoKG 01.01.2018
Prva beba rođena u kragujevačkom porodilištu u 2018. godini je dečak Teodor, koji je na svet došao 45 minuta posle ponoći. Beba je drugo dete u porodici Bulatović iz Kragujevca i težak je 3.200 grama, dug 56 centimetara. "Najlepši poklon koji sam mogla… »
Mirna novogodišnja noć: Policija nije intervenisala, u Hitnoj bez značajnijih povreda i teških posledica
InfoKG 01.01.2018
Novogodišnja noć u Kragujevcu protekla je mirno. U Policijskoj upravi Kragujevac nije bilo intervencija, dok je vatrogasno spasilačka brigada intervenisala dva puta, i tom prilikom nije bilo povređenih i nastradalih lica. Više posla bilo je za ekipe… »
Teodor prva beba rođena u Kragujevcu
Blic 01.01.2018
Teodor Bulatović prva je beba rođena u novoj godini u porodilištu KC Kragujevac, a njega je na svet, u ranim jutarnjim satima, donela kragujevčanka Aleksandra koja već ima i sedmogodišnjeg sina. - Najlepši poklon koji sam mogla da zamislim upravo sam i… »
Kragujevčani dočekali Novu godinu bez većih problema
Ritam grada Kg 01.01.2018
Za razliku od većine gradova u Srbiji u Kragujevcu je Nova godina dočekana bez koncerta na trgu, samo uz vatromet u ponoć, ali su se Kragujevčani provodili i uz pirotehniku u svojoj režiji ispred restorana, stambenih grada i kuća. Novodišnja noć je, kako… »
Kragujevčani uz dečiji plač u veseliju novu godinu: Prva beba rođena 2018. dečak!
Kurir 01.01.2018
KRAGUJEVAC - U Kragujevcu je Nova godina dočekana uz tradicionalni vatromet u ponoć u organizaciji gradske uprave, ali su se Kragujevčani provodili i uz pirotehniku u svojoj režiji ispred restorana, stambenih grada i kuća. Prva beba rođena 1. januara, 45… »
Vesti dana »

Oglasio se Zelenski uoči razgovora Putina i Trampa: "Jedno ne dolazi u obzir!"
Telegraf pre 6 minutajoš 34 povezane

U toku je uklanjanje bombe iz Drugog svetskog rata kod Beograda na vodi
Euronews pre 11 minutajoš 14 povezanih

Putnička motorna vozila na Batrovcima čekaju tri sata, na Horgošu 90 minuta
RTV pre 57 minutajoš 11 povezanih

Paklena subota u Srbiji! Temperature skaču do 37 stepeni, spremite se za toplotni udar!
Alo pre 3 satajoš 7 povezanih