Povezane vesti
Lončar: U prvih 12 sati rođene 22 bebe, 12 devojčica
Politika 01.01.2018
U prvih 12 sati ove godine u Beogradu su rođene 22 bebe i vode devojčice, kojih je 12, rekao je danas Tanjugu ministar zdravlja Zlatibor Lončar, koji je prošetao Ulicom otvorenog srca da bi, kako je rekao, pružio podršku „Klovnovima doktorima”. Kupjući… »
U Beogradu i Novom Sadu blizanci prvorođene bebe 2018.
Danas 01.01.2018
U Novom Sadu su tokom novogodišnje noći prve rođene bebe bili blizanci, a u Beogradu osim blizanačkog para, još dve bebe rođene u razmaku od nekoliko sekundi. Beograd je u prvom danu Nove godine dobio čak četiri prvorođene bebe - blizance Viktora i… »
Blizanci prve bebe rođene u Beogradu 2018. godine
Novi magazin 01.01.2018
Prve bebe u Novoj 2018. godini rođene u beogradskom porodilištu Narodni front su blizanci. Kako je rečeno agenciji Beta u porodilištu, prvi od dva dečaka rođen je u ponoć, a drugi minut kasnije. Obe bebe, kao i majka su dobro, i porođaj je prošao u redu… »
Mali: Prošla godina rekordna po broju rođenih beba u Beogradu
Novi magazin 01.01.2018
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je danas četiri bebe koje su u dva porodilišta u Beogradu rođena u prvim minuta nove godine i tom prilikom istakao da je 2017. godine rođeno više od 25.000 beba u glavnom gradu, što je čini rekordnom godinom… »
Vesti dana »
Tramp posle pucnjave: Mislio sam da je nekom ispao poslužavnik, napadač morao mnogo toga da prođe da bi došao do mene
N1 Info pre 20 minutajoš 85 povezanih
Pojavio se novi snimak Jokićeve tuče: Žena bežala od njih, pogledajte iz najboljeg ugla
Mondo pre 5 minutajoš 55 povezanih
"Ovo me neće zaustaviti u ratu sa Iranom": Tramp prkosi nakon pucnjave, napadač pred sudom u ponedeljak (foto)
Mondo pre 5 minutajoš 11 povezanih