Повезане вести

Први овогодишњи трампов твит дигао прашину: Искритиковао Пакистан, а онда му је стигао оштар одговор!

Први овогодишњи трампов твит дигао прашину: Искритиковао Пакистан, а онда му је стигао оштар одговор!

Курир 01.01.2018
"Они пружају уточиште терористима које ми јуримо по Авганистану, а мало помажу. Доста је било!", навео је Трамп. По његовим речима, САД су "глупо" дале Пакистану "више од 33 милијарде долара помоћи током 15 година" а заузврат… »
Трумп: Дајемо Пакистану новац, они мисле да смо будале

Трумп: Дајемо Пакистану новац, они мисле да смо будале

Ал Јазеера 01.01.2018
Предсједник САД-а најавио да би могао укинути помоћ Пакистану који прозива за лажи и дволичност, Исламабад одвратио оштро. Пакистанске власти су бурно реагирале на изјаву америчког предсједника Доналда Трумпа, који је у својим… »
Трамп побеснео: Давали смо помоћ Пакистану, а они мисле да смо будале!

Трамп побеснео: Давали смо помоћ Пакистану, а они мисле да смо будале!

Правда 01.01.2018
Амерички председник Доналд Трамп оценио је данас да је "глупо" што су Сједињене Државе за последњих 15 година дале Пакистану помоћ у вредности више од 33 милијарде долара, а да ништа нису добиле за узврат и обећао да ће… »
Трамп: Мислили сте да смо ми идоти, доста је било!

Трамп: Мислили сте да смо ми идоти, доста је било!

Вечерње новости 01.01.2018
САД су уплатиле финансијску помоћ Пакистану, а он им није помагао у борби против тероризма и скривао је милитанте из Авганистана, а „тако више неће моћи“. САД су уплатиле финансијску помоћ Пакистану, а он им није помагао у борби… »

Вести дана »