Povezane vesti
Tavamba otkrio šta je iz Beograda doneo u rodni Kamerun
Vesti online 01.01.2018
Leandre Tavamba je postao jedan od ključnih igrača Partizana. Pauzu u prvenstvu je iskoristio da poseti rodni Kamerun i praznike provede sa porodicom. - Nikada nisam dočekao u Beogradu Novu godinu jer sam u to vreme uvek sa svojom porodicom u Africi… »
"Blicov" deda mraz: Tavamba: Ovo mi je najlepši period života, Partizanu ću dati sve
Sportal blic 01.01.2018
Napadač Partizana Leandre Tavamba definitivno je bio najbolji pojedinac crno-belih u osvajanju prošlosezonske titule, pohodu na Ligu Evrope i u domaćem šampionatu. Foto: Goran Srdanov / RAS Srbija Leandre Tavamba Robusni špic je obeležio jesenji deo… »
Vesti dana »
Vučić: Država ne planira da se odrekne većinskog vlasništva u Namenskoj, ako nafta pređe 120 dolara, "ne znam šta ću"
N1 Info pre 2 satajoš 29 povezanih
Ovo je muškarac koji je likvidiran u Čačku, otkriveno šta je prethodilo surovom ubistvu. Ubica ga nečujno sačekao u zgradi pa izašao kao da se ništa nije desilo
Kurir pre 3 satajoš 33 povezane
Iran objavio detaljan izveštaj o bombardovanju škole u kojoj je stradalo više od 160 učenika /foto/
Sputnik pre 45 minutajoš 37 povezanih
"Ne damo vam Akademiju": U utorak javni čas ispred Galerije AUNS, pokrenute peticije za očuvanje dva prostora koje koriste studenti i profesori
Moj Novi Sad pre 7 satijoš 11 povezanih
"Želim da ti rodim 20.000 dece" i "Bog je dobar, volim te mama": Emotivne reči dobitnika Oskara koje su odzvanjale Dolbi teatrom
Kurir pre 9 satijoš 65 povezanih